Раміна Есхакзай зізналася, кого з українських зірок вона ненавидить

Раміна Есхакзай зізналася, кого з українських зірок вона ненавидить - 1 - изображение

Другий випуск шоу “Ніч у барі”, який виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ, став вечором відвертостей. Три сексапільні гості Раміна Есхакзай, Даша Астаф’єва та Міша Романова наговорили купу історій, які тобі сподобаються!

Авторка популярного YouTube-каналу “Ходят Слухи” Раміна Есхакзай прийшла на бєспрєдєл-шоу не сама, а зі своєю собакою Сірі та пограла у “весільні” конкурси від нашої сучасної тамади Василіси Рядних.

Дівчина у грі “Правда или Действие” витягнула питання “Назвати 3 українських зірок, яких ненавидиш”. Раміна не зхотіла виконувати завдання, які саме дивись у випуску, та вирішила чесно відповісти.

Серед трійки опинився і ведучий Люкс ФМ Слава Дьомін та екснаречений блогерки, співак Віталій Козловський:

«Демин, который договаривается с украинскими звездами и приглашает их раньше меня. И еще берет нормальные интервью. Меня это жутко бесит. Второе место, это Виталий Козловский. Он мне навесил штамп “бывшей девушки Козловского” и мне сейчас приходится отмываться.»

Крім того, Раміна додала, що співак видалив її з друзів в Instagram, в наслідок чого вона зробила те ж саме. Ще, селебріті додала, що неделюблює тих зірок, котрі не відповідають на її запрошення на інтерв’ю та ігнорують його.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top