Про що мріють жінки: парфумерія Victoria’s Secret

Про що мріють жінки: парфумерія Victoria's Secret - 1 - изображение

Довгий час вважалося, що білизна може бути або зручною, або красивою і ці поняття аж ніяк не могли перетнутися в одному комплекті. Але бренд Victoria’s Secret змінив цей підхід.

Секрет Victoria’s Secret

Сьогодні Victoria’s Secret — синонім жіночності та сексуальності, гімн любові до себе. Бренд виріс з невеликого бутіка спідньої білизни в компанію, яка оспівує певний спосіб життя, виробляє крім білизни та купальників одяг, аксесуари, косметику і парфумерію.

У чому їх секрет? Вони знають, про що мріють і чого хочуть жінки. І мова йде не про красивий флакон парфуму або білизну з прозорої матерії. Мова про прийняття себе з будь-якою зовнішністю, умінні піклуватися і підносити себе як особу царської крові. І прилучення до цього відбувається через перші, маленькі кроки — купівлю комплекта білизни або парфуму.

Аромати і засоби по догляду Victoria’s Secret

Починати своє знайомство з парфумерією Victoria’s Secret варто з Bombshell. Це легкий, грайливий аромат з ніжною, стриманою солодкістю. У верхніх нотах звучать грейпфрут, ананас, маракуйя, полуниця і танжерин. Серце аромату розкривається квітковим букетом з конвалії, жасмину, півонії, орхідеї, маракуї і червоних ягід. Завершує композицію мускус, дубовий мох і теплі деревні ноти.

Ще один must have аромат Victoria’s Secret — Noir Tease. Це солодка фруктова композиція, яка оточує свою володарку чарівною атмосферою. 

Першими розкриваються фруктові верхні ноти: мандарин, груша, лічі, червоне яблуко. Потім до них приєднуються квіткові ноти серця: жасмин, гарденія, біла фрезія, магнолія, солодкий горошок. Насиченість і шлейф в ароматі з’являється завдяки сандаловому дереву, мускусу, ванілі, амбрі, цукеркам праліне і бензоїну. 

Ці два аромати надихають на розкутість і грайливість. Вони залишають нотку хвилювання, вишуканість і чарівність. 

Оточити себе турботою, створити атмосферу розслаблення і спокою допоможуть гелі для душу і молочко для тіла Victoria’s Secret. У бренду широкий асортимент засобів по догляду за шкірою тіла, які пахнуть не гірше французької парфумерії. 

Нанесення будь-якого засобу Victoria’s Secret гарантує гарний настрій, умиротворення і відчуття легкості. А це те, чого прагне кожна жінка, особливо у холодну пору року та заклопотаний передсвятковий час.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top