Наталія Могилевська відверто розповіла про свого чоловіка

Наталія Могилевська відверто розповіла про свого чоловіка - 1 - изображение
 
Відома українська співачка Наталія Могилевська стала гостею розважального шоу СЛАВА+, яке щотижня виходить на каналі Люкс ФМ. Під час інтерв’ю зі Славою Дьоміним Могилевська поділилася подробицями свого особистого життя, а саме Наталія зізналася, що зараз вона закохана.
 
За словами артистки, як тільки вона зрозуміла, що біля неї повинен бути сильний чоловік, саме такі чоловіки і почали залицятися до неї. 
 
«Я знаю таких мужчин для кого я – детка», – зізналася співачка.
 
 Також Наталія підкреслила, що у неї дещо складний характер, але вона дуже вірна людина та прийде на допомогу у необхідну хвилину.
 
«Мой мужчина говорит: «Мне никогда не говорил никто таких жестких слов, как ты. Даже мой самый близкий друг. Но столько нежности  никогда  в жизни я тоже не слышал, ни одна женщина мне такое не говорила и так не восхищалась», – розповіла Могилевська.
 
На запитання Слави Дьоміна, з ким відома артистка закрутила шалений роман, Наталія не захотіла відповідати. На її думку, щастя любить тишу та стосунки мають визріти і поки вона хоче зачекати та не афішувати особисте.

Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top