Фагот, Monatik та інші зірки відвідали прем’єру вар’єте “Рояль”

Фагот, Monatik та інші зірки відвідали прем'єру вар'єте Рояль - 1 - изображение

25 жовтня в столичному Caribbean Club Concert Hall з аншлагом відбулася прем’єра нового щотижневого шоу для дорослих – вар’єте “Рояль”. 

Оригінальні аранжування під акомпанемент рояля, живий вокал, яскраві костюми та танцювальна експресія вдало поєдналися в новому шоу. Вар’єте “Рояль” зачаровує з перших хвилин і занурює в перформанс-провокацію, яка розкриває красу жіночого тіла.

Прем’єру відвідали українські зірки: співак Дмитро Монатік, музикант Олег “Фагот” Михайлюта, співачка Тетяна Амірова, режисер-постановник Павло Бондаренко, засновник продюсерського центру “Talant Production” Ксенія Осика та інші.

Олег “Фагот” Михайлюта поділився враженнями про шоу: “Оголені жінки – це завжди прекрасно. А тут жіноча краса поєдналася з цікавою постановкою з розвитком і кульмінацією – мені дуже сподобалося. Я б прийшов ще раз подивитися!”.

В середині шоу глядачів чекав сюрприз: номер спеціального гостя вечора – гурту KADNAY, який виконав пісню “Disco Girl” під акомпанемент рояля. Організатори повідомили, що зіркові гості на сцені будуть з’являтися на кожному наступному шоу.

Хореографами-постановниками нового шоу стали українські танцівниці, відомі своєю участю в телепроектах “Танцюю для тебе” та “Танці з зірками” – Анна Паламарчук і Катерина Тришина, а також хореограф і солістка балету NC-17 Showballet – Світлана Черниш. Музичним продюсером шоу виступив український музикант і композитор Олексій Боголюбов.

Організатори обіцяють, шоу стане щотижневою культурною традицією столиці. Найближчі покази вар’єте “Рояль” відбудуться: 9, 16, 22, 29 листопада, 9, 13 та 19 грудня. Квитки можна придбати на сайті caribbean.com.ua

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top