#рікПЛАКАЛА: перша річниця відеокліпу на пісню «ПЛАКАЛА”

#рікПЛАКАЛА: перша річниця відеокліпу на пісню «ПЛАКАЛА - 1 - изображение

Що змінилось за цей рік?

  1. В нас з‘явилась висока планка, адже успіх ПЛАКАЛА феноменальний. На сьогодні — рекордні для України понад 268 мільйонів переглядів відеокліпу (і майже 360 мільйонів  переглядів разом з треком) на YouTube, перші позиції у світових чартах та слухачі по всьому світі! Разом з ПЛАКАЛА ми стали першим україномовним гуртом, який потрапив в ТОП 10 Global Shazam. Ми очолили музичні рейтинги в десятці країн, серед яких Україна, Латвія, Болгарія, Вірменія, Казахстан, Узбекистан, Білорусь, Росія, Колумбія тощо.
  2. Ми побували у першому світовому турі! Нас зустрічали повними залами в Україні, Америці, Європі, Канаді. Ми співали в один голос із слухачами в Києві, Нью-Йорку, Тель-Авіві, Торонто, Ризі. Для гурту, якому всього декілька років — це щось неймовірне! Інколи все ще важко повірити, що це все відбувається з нами.
  3. Ми співали перед залами в 30000 слухачів в Ташкенті та майже 100000 слухачів в Харкові! Якби нам два роки назад сказали про стотисячний стадіон слухачів, ми б, певно, довго сміялися. Таке важко було уявити навіть у найсміливіших мріях!
  4. Ми презентували першу друковану справжню дитячу KAZKA. Це нова сторінка в нашій історії і зовсім скоро ви побачите продовження. Вже взимку ми представимо більшу версію казки в прозі для дітей старшого віку.
  5. Ми записали другий альбом NIRVANA, який ви почуєте вже за місяць. Нам здається, він вийшов дорослішим — музично, змістовно та емоційно. Чи є в ньому нова ПЛАКАЛА? Ні, але там точно є майбутні хіти, які знайдуть своїх слухачів по всьому світі.
  6. Ми анонсували нове KAZKOVE шоу, яке відбудеться 4 березня у київському Палаці Спорту. Для нас це перше шоу такого рівня, перший київський сольний концерт на 10000 глядачів та жива презентація нового альбому. Це точно буде найкраще шоу, в якому нам коли-небудь доводилося брати участь. Плануємо хоча б досягти NIRVANA! Тож обов‘язково приходьте!
  7. ПЛАКАЛА стала для нас відправною точкою. Такі пісні бувають раз на десятиріччя. Ми навряд чи зможете описати словами, наскільки щасливі, що вона обрала нас. Та на ній ми не збираємось спинятися та прямує до нових звершень.

Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top