Першокласна новина: Анатолій Анатоліч відвів молодшу доньку до 1 класу

Першокласна новина: Анатолій Анатоліч відвів молодшу доньку до 1 класу - 1 - изображение

Шестирічна донька Анатолія Анатоліча Лоліта сьогодні вперше пішла до школи.

Ведучий програми “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна”, автор і продюсер проекту “Зе Интервьюер” Анатолій Анатоліч та його дружина Юла сьогодні вранці прокинулися ще раніше, ніж зазвичай. Адже для всіеї родини телеведучого сьогодні особливий день – їхня молодша донька Лоліта пішла до першого класу Міжнародної Французької школи Ecole française internationale de Kiev. Старша донька подружжя Аліса була першокласницею торік, але Анатолій Анатоліч не приховує: хвилюється, наче вперше:

Я трохи переживаю за Лолу, але знаю, що вона не боїться школи, а навпаки — з нетерпінням чекає зустрічі з друзями! Адже Лоліта ходила до садочка при школі, і більшість її друзів перейшли до першого класу разом з нею. Тож усе буде добре! Для мене школа мала величезне значення: тут я заводив друзів, вчився відстоювати власну думку, вперше закохався. Школа навчила мене дуже багатьом речам, і я сподіваюся, що дівчата цінуватимуть освіту так само, як і я“,- поділився Анатоліч.

Нагадаємо, що напередодні навчального року Анатоліч ділився у своїх соц.мережах фотографіями з Парижу, де відпочивав зі своєю сім’єю.  Лоліта та Аліса вперше були у столиці Франції. Дівчата побачили Ейфелеву вежу, Тріумфальну арку, відвідали Лувр та надихнулись історією та красою міста перед школою.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top