Інфлюенсер Таня Пренткович: «Я вірю, що скоро ми будемо у кожному куточку України, а далі ще більше!»

Інфлюенсер Таня Пренткович: «Я вірю, що скоро ми будемо у кожному куточку України, а далі ще більше!» - 1 - изображение

Інфлюенсер, бізнес-вуман та блогер Таня Пренткович ексклюзивно для Woman розповіла про відкриття закладу в Києві та тонкощі роботи, а також поділилася планами на майбутнє. 

Таню, ви з чоловіком подолали непростий шлях, щоб на світ з’явився Tiger. Але відправною точкою можна вважати закінчення готельно-ресторанної справи у Жешуві. Чи допомагає в роботі профільна освіта?

Навчання за кордоном швидше дало мені вміння викручуватися з будь-яких ситуацій (сміється).Я швидко подорослішала, влаштувалася на роботу! Чи допомагає зараз у ресторанній сфері мій диплом? Швидше ні, ніж так, адже реальність зовсім інша, ніж те, що я вивчала! Але це крутий досвід все рівно. Мама радіє, що я працюю за професією.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Таня Пренткович? (@tanyaprentkovych)

Новенький Tiger у Києві має оригінальний дизайн та інтер’єр. Чи відрізняється він від свого страшого брата у Тернополі?

Ми створили зовсім інший формат! У Тернополі та Черкасах у нас заклади самообслуговування, набагато бюджетніший інтер’єр та й страви трішки простіші, немає алкоголю та посуду (посміхається). Тому столичний проект був для нас чимось зовсім новим і хотілося тут втілити все те, що ми не могли додати у нашу першу «дитину»! Ми зробили ребрендінг, змінили логотип, кольори та позиціонування! Знайшли велику барну стійку та обрали ідеальні тарілки! В інтер’єрі хотілося такої стильної простоти і багато світла. Впевнена, що у нас це вийшло!

За яким принципом ви обираєте людей у команду та скільки зараз чоловік працює у родині Tiger?

Ой! Робота з персоналом це дуже цікавий кейс (посміхається).Наша концепція звучить як «кава, локшина та люди!» Саме тому люди тут дуже важливі! Хочеться створити таке собі ком’юніті, куди будеш приходити як до друзів. Так у нас вийшло в Тернополі: гості спочатку просто пили у нас каву, а через деякий час самі ставали за барну стійку і працюють з нами вже роками! Так само хотілося в Києві! Наші офіціанти щодня отримують десятки компліментів за їхню роботу! А бармен Міша створює ідеальні алкогольні коктейлі, які оцінили всі гості! У команді близько 17 чоловік, та ми постійно шукаємо людей, бо ростемо і рук трішки бракує.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Таня Пренткович? (@tanyaprentkovych)

 Говорячи про командну роботу, як ви з Орестом справляєтеся з бізнесом, можливо у вас є розподіл на сфери відповідальності?

 Ми з Орестом супер різні,  тому нам дуже комфортно працювати разом! Я –  гаряче серце, а він холодний розум. Я генерую ідеї (інколи надто шалені), а він аналізує та допомагає втілити це в життя! Спокійно та без поспіху.

Декілька місяців тому відкрилась ваша перша франшиза у Черкасах. Чи вагалися ви над цим рішенням і чи плануєте надалі розглядати таку співпрацю?

Ми розвиваємо напрямок франшизи! Скоро відкриється ще один Тайгер у Львові! Завжди дуже хвилюємося, адже це як віддати свою дитину (посміхається).Переживаємо за кожну деталь та кожну видану порцію!

Яка вірогідність того, що одного дня Tiger вийде за межі України, і нам пощастить поїхати закордон та скуштувати локшину з кавою там?

Я вірю, що скоро ми будемо у кожному куточку України, а далі ще більше! Дайте нам лише трохи часу (сміється).

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от той самий tiger box! (@tigerkyiv)

У наші дні відкрити свій власний, нехай невеликий, закалад – це мрія багатьох. До чого треба бути готовим та який мінімальний бюджет потрібно мати?

У нас є досвід відкриття закладу з бюджетом 10 і 150 тисяч доларів (сміється).Тому це все залежить лише від вас і вашої фантазії!

Зараз Tiger працює у тестовому режимі. На який день нам планувати відвідання офіційного відкриття та куштувати розширене меню?

З вересня  ми запускаємо доставку, десерти та повернемо у меню спрінгроли! Залишилось ще трішки (посміхається).


Фотоматеріали: instagram

Журналіст: Ася Большак


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top