Рекомендации от Алины Френдий: тренды осенне-зимнего сезона

Рекомендации от Алины Френдий: тренды осенне-зимнего сезона - 1 - изображение

Сегодня о трендах расскажет эксперт по стилю, блогер и создатель fashion-бренда Toté, fashion-блогер Алина Френдий. На своей странице в Instagram девушка рассказала о трендах, которые войдут в сезон осень/зима. Скорее запоминай!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ALINA FRENDIY (@alina_frendiy)

«Грубі» чоботи. Пам’ятаєте писала вам про настрій панк цієї осені?Тримайте його наслідок – масивні боти під усе. Ніжна сукня, діловий костюм, комбінезони – до цього взуття підійде все! Такий тренд додає трохи брутального і сміливого настрою. І я залюбки буду з ним експериментувати.

Взуття на платформі із каблуком. Найлегший спосіб додати собі до 20 см зросту) Якщо хочете зробити це непомітно – приховайте таке взуття довжиною максі. Спідниці чи брюк. Або ж сміливо відкрийте взуття довжиною міді та покажіть оточуючим, що ви в тренді.

Ковбойські чоботи (козаки). Звичайно, звичайно. Я вже вам показувала, як ношу цей shoes-хіт. Мені подобається міні довжина – велосипедки, наприклад. Або поєднання з ніжною сукнею – такий контраст робить образ завершеним, цікавим. Таким, за який чіпляється погляд.

Чоботи з широкою халявою чи «гармошкою». Особливо круто виглядає з довжиною міні. Дуже красиво підкреслює ноги. Навіть як ви не дуже впевнені в своїх ногах, коли закочете їх все-таки оголити, оберіть такі чоботи з “міні”.

Квадратний носок. Можливо, хтось із вас в шоці від цього тренду. Але він дуже впізнаваний і заявить про вас як про модного знавця.

«Зимові» черевики. Взуття з елементами овчини набирає обертів. У багатьох моделях!

Мері Джейн. Аккуратні туфлі з круглим носком і акуратним ремінцем на підйомі в стилі Мері Джейн знову повернулись на модний подіум. Модель, яку носили ікони стилю 1960-х, тепер в сезоні осінь-зима 2019/2020.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top