TAYANNA стала телеведучою нової програми про селебрітіс

TAYANNA стала телеведучою нової програми про селебрітіс - 1 - изображение

Скоро на головному телеканалі країни «1+1» стартує довгоочікувана прем’єра проекту  “Життя відомих людей”, де у головній ролі виступатиме «фантастична жінка» та улюблениця глядачів TAYANNA. Співведучим популярної співачки стане актор театру і кіно, найгарніший чоловік на світовому конкурсі Mister Sea World 2018 – Богдан Юсипчук.

Приємною новиною TAYANNA поділилась у своєму інста-блозі:

«Коли мені подзвонили з каналу 1+1 та запропонували стати ведучою, я була дуже здивована. Не буду приховувати, що не задумувалася над цим раніше, але в голос мріяти про таке боялась. Я настільки зараз відчуваю, що це мені цікаво, це новий досвід, нові враження, що я погодилась на таку авантюру. З глядачем каналу 1+1 ми знайомі вже давно,тому, гадаю, ранки будемо зустрічати разом в дружній компанії».

TAYANNA стала телеведучою нової програми про селебрітіс - 2 - изображение TAYANNA стала телеведучою нової програми про селебрітіс - 3 - изображение

Нові ведучі є частими гостями зіркових вечірок, завсідниками червоних доріжок  і невід’ємною частиною українського шоу-бізнесу, завдяки їм глядач тепер буде отримувати більше ексклюзивної інформації про відомих людей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків та бізнесменів.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top