Зірки на відкритті художньої виставки в музеї історії Києва! 

Зірки на відкритті художньої виставки в музеї історії Києва!  - 1 - изображение

Учора в музеї історії Києва відбулася закрита презентація художньої виставки «Ласкаво просимо до щастя» Анни Чичеріної – нового імені в динамічному просторі українського мистецтва. Працюючи у сфері ІТ, Анна здалася під тиском творчих ідей і поринула у живопис, яким захоплювалася ще з дитинства.

Кожна картина художниці особлива, адже вона малювала більшість із них за спогадами дитинства.

Презентація перенесла гостей у справжню казку: їх зустрічали герої з «Аліси у країні чудес», пригощали смаколиками з кенді-бару, фотозона була оздоблена різнокольоровими кульками, а кожна дитина отримала в подарунок м’якого ведмедика – символа виставки.

Ведуча вечора Маша Виноградова стала медіаторкою, посередником між мистецтвом та відвідувачами.

Серед зіркових гостей заходу були: Анатолій Анатоліч с доньками Алісою та Лолою, Вікторія Батуі, Анастасія Іванова, В’ячеслав Соломка, группа «DETKI», Анна Добриднєва, Юра Двіжон та On I Ona.

Розважали гостей учасники Чорноморських ігор «Hot Band», дует Олександра Федун і Катерина Сапожник та спеціальний гість – зірка серіалу «Школа», співачка Анна Трінчер.

«Ласкаво просимо до щастя…» – це моя перша виставка. Дякую всім, хто прийшов мене підтримати, та моєму наставнику. Мене надихає те, що за допомогою своїх картин я можу спілкуватися з людьми без слів. Із цим проектом я поїду містами України, наступні – Харків та Львів. А взимку планую зробити нову виставку у Києві», – розповіла художниця Анна Чичеріна.

Виставка триватиме з 31.07 по 13.08, після чого картини презентують в інших містах України


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top