Как «поломанный» Сергей Притула будет вести «Вар’яти-шоу»?

Как «поломанный» Сергей Притула будет вести «Вар’яти-шоу»? - 1 - изображение

Легко! Даже после серьезной травмы ведущий Нового канала не собирается отменять съемки телеверсии шоу

Сегодня, 22 июля, на одной из киевских телестудий стартуют съемки четвертого сезона Першого україномовного гумористичного «Вар’яти-шоу». Успокаиваем зрителей: несмотря на сложный перелом ноги «очільник» шоу Сергей Притула все равно будет на площадке.

–Операцію на нозі мені зробили 2 липня, а шурупи з неї виймуть тільки в середині серпня, – рассказал ведущий во время интервью Маше Ефросининой в рамках YouTube-проекта «Экзамен на откровенность».– Вефірі Нового каналу перший випуск має вийти в кінці серпня, а ще треба час на монтаж. Тому я не маю можливості кудись змістити зйомки, і буду зніматися. Зараз ми працюємо над тим, як обіграти в шоу мою травму. Робимо дві спеціальні локації-декорації. Одна буде сидяча з можливістю витягнути ногу. А друга – на кшталт барного стільця. Виходимо з ситуації, як можемо.

Как «поломанный» Сергей Притула будет вести «Вар’яти-шоу»? - 2 - изображение

Дело в том, что из-за перелома Притуле нельзя опираться на больную ногу. Поэтому стоять ведущий может только на костылях, а сидеть только с вытянутой или подогнутой ногой.

– Мене це дуже сердить, бо ця статика вб’є динаміку шоу, –говорит Сергей. – Поясню глядачам: коли людина в кадрі рухається, це додає живості, цікавіше спостерігати. Але я буду вибігати на сцену на милицях і кричати: «Приві-і-і-іт!»


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top