Племінниця Софії Ротару потрапила в лікарню в Барселоні (фото)

Племінниця Софії Ротару потрапила в лікарню в Барселоні (фото) - 1 - изображение

Українська співачка Sonya Kay відразу після виходу нового кліпу на пісню “Лайви” вирушила у відпустку в столицю Каталонії, Барселону. Під час прогулянки по місту на електросамокаті Соня впала, втратила свідомість і прокинулася вже в госпіталі. На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала знімок з гіпсом на одній руці та тугою пов’язкою на іншій.

«Під час подорожі до Барселони, зі мною сталася дуже прикра пригода. Я впала і пошкодила обидві руки. Дуже шкода, але маю надію на швидке одужання і зняття гіпсу! Дякую всім за підтримку!», – Соня написала під фото в Instagram

Племінниця Софії Ротару потрапила в лікарню в Барселоні (фото) - 2 - изображение

Подібне трапилося зі співачкою вперше. Через шок та сильний біль Соня втратила свідомість, але люди поруч, побачивши інцидент, відразу викликали швидку. Як зізналася артистка, страховки у неї не було і лікування обійшлося дуже дорого, відпустка виявилася зіпсованою.

“Після падіння з електросамоката, я не могла підняти руки, я їх просто не відчувала. У мене був справжній шок, але, на щастя, люди поруч допомогли: викликали швидку і відвезли в госпіталь. В лікарні зробили рентген, який показав тріщини на обох руках. Мені ще дуже пощастило, що гіпс вирішили накладати тільки на одну руку, я хоч якось можу функціонувати тепер. Лікарі виявилися грамотними і турботливими, але лікування неможливо дорогим. На жаль, страховку я не оформила перед вильотом, адже ніхто не припускав такий результат. Я ніколи у житті нічого не ламала “, – поділилася співачка Sonya Kay.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top