«ВАРТО ПОКАЗУВАТИ ЛЮБОВ»: АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЧ ПІДТРИМАВ ЛГБТ-СПІЛЬНОТУ

«ВАРТО ПОКАЗУВАТИ ЛЮБОВ»: АНАТОЛІЙ АНАТОЛІЧ ПІДТРИМАВ ЛГБТ-СПІЛЬНОТУ - 1 - изображение

Анатолій Анатоліч долучився до інфокампанії КиївПрайду “Борітеся – поборете!”, присвяченої Міжнародному дню боротьби з гомофобією, трансфобією та біфобією.

17 травня у світі відзначають Міжнародний день боротьби з гомофобією, трансфобією та біфобією. З цієї нагоди КиївПрайд спільно з кліпмейкером та режисером Юрієм Двіжоном запустили інфокампанію “Борітеся – поборете!”. До неї долучилися 15 знаменитостей, які знялися у однойменному ролику. Серед героїв – зірки шоу-бізнесу, телебачення, політики та дипломати, а саме: телеведучий, автор і продюсер програми «Зе Интервьюер» Анатолій Анатоліч, Народна артистка України Ольга Сумська, співачка ЛУНА, телеведучий Майкл Щур, співачка Аліна Паш, співак PIANOBOY Дмитро Шуров, телеведуча Яніна Соколова, музичний гурт YUKO, музичний гурт KADNAY та інші.

Проект покликаний привернути увагу до проблем дискримінації ЛГБТ+ в Україні та показати, що лесбійки, геї, бісексуальні та трансгендерні люди є в першу чергу такими ж громадянами цієї держави, носіями її культури та цінностей.

«Сама необхідність реалізації таких проектів – ознака того, що проблема гомофобії, біфобії та трансфобії, на жаль, все ще актуальна, і не варто робити вигляд, що її не існує. Про це потрібно говорити відкрито, вести діалог у суспільстві – показувати, розповідати, боротися з нетерпимістю у всіх її проявах. Для мене честь брати участь у цьому проекті. Я сподіваюся, що через нього ми з моїми колегами зможемо достукатися до сердець аудиторії та запобігти агресії відносно ЛГБТ-спільноти» – розповідає Анатолій Анатоліч.

«Я дуже радий, що у цьому році до нашого проекту приєдналося стільки відомих та впливових людей. Це свідчить про те, що наше суспільство на правильному європейському шляху. Але дуже шкода, що у нашому шоу-бізнесі залишається велика кількість артистів, яким не складає труднощів підтримати права тварин, екологічні ініціативи та купу всього іншого, але тільки не права ЛГБТ. Також мене дуже засмучує, що серед відомих та впливових зірок шоу-бізнесу та телебачення існують і ЛГБТ-люди, навіть дуже багато, але вони не роблять камінг-аутів та не допомагають у захисті своїх же прав», – креативний продюсер та автор ідеї Юрій Двіжон.

Спеціально для цього проекту відомий дизайнер Костя Омеля розробив футболки “Борітеся – поборете!” з айдентикою цьогорічного КиївПрайду, де поміж символів ЛГБТ-спільноти було використано і Українську державну символіку: герб та прапор.


Источник: YULA Agency


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top