Насолода без хутра: мережа секс-шопів відмовляється від натурального хутра

Насолода без хутра: мережа секс-шопів відмовляється від натурального хутра - 1 - изображение

Світ поступово відмовляється від використання матеріалів тваринного походження. За останні роки майже 1000 відомих брендів, у тому числі Gucci, Chanel, Calvin Klein, Michael Kors, Versace, Jimmy Choo і сотні інших модних марок відмовилися від використання хутра вбитих тварин і приєдналися до світової програми Fur Free Retailer. Ще до недавнього часу в Україні натуральне хутро вважалося ознакою статусу і розкоші, однак нині з кожним роком все більше вітчизняних брендів і компаній відмовляються від його використання: Andre Tan, BEVZA, ELENAREVA, Bobkova, Ksenia Schnaider, Elena Burenina, PRZHONSKAYA, Oh My Look! та інші. До світового проекту приєднується і перша в Україні мережа секс-шопів “Насолода”.

На сьогоднішній день ринок секс-іграшки налічує безліч найменувань виробів з використанням натурального хутра, серед яких еротична білизна, стрип-взуття, панчохи, ерекційні кільця, анальні пробки, хвости для БДСМ-ігор та ін.

“Ми поділяємо погляди UAnimals та Fur Free Alliance про неприпустиме вбивство тварин заради хутра і з 1 червня 2019 року відмовляємось від продажу товарів виготовлених з його використанням. Більшість товарів ми закуповуємо в Європі, де вже активно використовують інноваційні матеріали, які не поступаються за властивостями натуральним аналогам”, – зазначає засновниця мережі Тетяна Юрченко.

Першою українською організацією, яка офіційно увійшла до зоозахисного альянсу і активно займається пропагандою відмови брендів від використання “кривавого матеріалу”, став гуманістичний рух UAnimals.

“Хутро – це справжнє криваве жлобство, – кажуть в UAnimals. – Для вилову тварин в дикій природі використовують капкани, в яких вони помирають у муках. На хутрових фермах тварин утримують у жахливих умовах, і вони закінчують своє життя в пекельних стражданнях. Як правило, тварин садять в газову камеру або паралізують ударом електричного струму і знімають хутро з ще живої істоти. Все для того, щоб не пошкодити “цінний матеріал”.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top