Як кияни готуються до Пробігу під каштанами

Як кияни готуються до Пробігу під каштанами - 1 - изображение
Оргкомітет спортивно-благодійного проекту «Пробіг під каштанами» запрошує ЗМІ на відкрите тренування до щорічного спортивно-благодійного-заходу.
Жителі Києва зберуться в суботу, 27 травня, у мальовничому місці – Оболонській набережній, щоб здійснити спільну пробіжку і провести заняття з йоги.

Таким чином учасники 27-го Пробігу та усі охочі потренуються пробігти разом свої найдобріші кілометри. У програмі – спільна розминка та пробіжка вздовж Дніпра із тренером із фізичної підготовки Оленою Ханчановою. Після пробіжки – відкрите заняття  “Йога як інструмент розвитку бігових якостей”.

Дата: 27 квітня, субота.
Час початку пробіжки: 9:00 
Місце зустрічі: навпроти входу у Гольф-Центр (вул. Оболонська Набережна, 20).

Нагадаємо, що перше відкрите тренування до 27-го «Пробігу під каштанами» пройшло у стилі плогінг 6 квітня у столичному парку Нивки. Під час нього учасники зібрала 40 пакетів сміття під час пробіжки. Друге відкрите тренування пройшло на стадіоні “Спартак”. 

У програмі підготовки окрім звичайних бігових тренувань на усіх охочих чекають майстер-клас із танців, корисні лекції, зустріч світанку під час пробіжки та дитячі тренування. Вартість участі – безкоштовно.

27-й “Пробіг під каштанами” відбудеться 26 травня у День Києва, стратуючи на Майдані Незалежності.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top