Сын Сергея Притулы заставляет его нервничать

Сын Сергея Притулы заставляет его нервничать - 1 - изображение

На днях состоялись съемки проморолика для осенней премьеры – игрового проекта «Дети против звезд». Ведущий шоу Сергей Притула приехал на площадку вместе с сыном. По сценарию, 10-летний Дима учит папу, как правильно общаться с детьми, чтобы быть среди них «своим».

– Мій син насправді знає слова, які я ніколи не чув і не знаю! – признался ведущий Нового канала, – Буквально вчора ми їздили на примірку. В студії було рожеве тло для зйомок – і мій малий питається у Дмитра-стиліста: «А це у вас шось-то-там (я навіть зараз не пам’ятаю цього слова)?» І стиліст каже: «Так, Дмитро, це «шось-то-там»! Я аж рознервувася! Мій син спілкується з професійним стилістом однією мовою, а я не знаю, про що вони говорять!

Если сын может научить папу молодежному сленгу, то Сергей дал Диме пару мастер-классов поведения в кадре. А еще посоветовал слушаться режиссера и доверять собственному видению.

– Присутність дитини на майданчику – це ніфіга не весело, – признался Сергей после съемок, – Я дитину ніколи б не примушував зніматися. Навпаки, регулярно відмовляю своїм роботодавцям в тому, щоб долучати малого до якихось зйомок. Але Дмитрові було зроблено пропозицію, і він на неї пристав. Для мене це додаткова історія згорання нервових клітин. Бо ти переживаєш, чи твоя дитина добре відпрацює в кадрі. Але, дякувати Богу, все вийшло.

Премьера«Дети против звезд» – уже осенью на Новом канале.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top