Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея

Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 1 - изображениеНапередодні Міжнародного жіночого дня, 5 березня, у столичному  “Device-Club Restaurant Karaoke Hall”, відбувся “Beauty дівич-вечір з Ольгою Рея”.

Це був по-справжньому жіночий вечір, у приємній атмосфері, з цікавою програмою.

В рамках дівич-вечора виступили спікери:

Все про правильний етикет розповіла теле-радіоведуча та експерт з етикету Владлена Каплін (Сопко), (телеканал “Music Box”).

Про те, як завжди бездоганно виглядати в світі шоу-бізнесу поділилася українська співачка і композитор Ольга Василюк.

Головний beauty-експерт Ольга Рея– продемонструвала майстер-клас про усі  секрети, як за допомогою контурингу зробити свою зовнішність чарівною!

Косметичним партнером  заходу виступила  ТМ GOSH.

Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 2 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 3 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 4 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 5 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 6 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 7 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 8 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 9 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 10 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 11 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 12 - изображение Відбувся beauty дівич-вечір з Ольгою Рея - 13 - изображение

Ведучою була білорусько-українська співачка XENA.

Наприкінці вечора серед присутніх були розігранні подарунки: beauty-бокс на суму 1500 грн. від Ольги Рея, сертифікат на 1000 грн. від художниці  “MURZA art”, солодкий подарунок від “CAKEMAKERN”,книга з автографом від письменниціІрини Твардовської.

Інформаційні партнери: глянцевий журнал Woman, модний онлайн журнал VTrendi.com.ua,  інформаційно-розважальний портал TuT-Ua.com, глянцевий журнал БізнесWoman, портал News Magic, глянцевий журнал GOSSIP, журнал O’Ukraine,журнал Podium kids, № 1 блог-журнал України про цікавих людей та цікаві події Lucky Ukraine.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top