Підопічна телеведучої Лідії Таран приборкала дракона

Підопічна телеведучої Лідії Таран приборкала дракона - 1 - изображение

Підопічна благодійного проекту Здійсни мрію 4-річна Аніта Горват,  приборкала популярного мультгероя – дракона Беззубика.Куратор проекту, ведуча ТСН Лідія Таран відправила дівчинку назустріч мрії у Об’єднані Арабські Емірати, де у гігантських павільйонах кіностудія DreamWorks оживила свою легенду – мультфільм «Як приборкати дракона». Дівчинку із Закарпаття там зустрічали як VIP-гостю, в обхід чергам.

Маленька Аніта потрапила у відтворене до дрібниць селище вікінгів. І усе це вже не мультик – Аніта у казці, познайомилася з улюбленими героями. Та персонажі мультфільму Астрід і Гикавка на зустріч до Аніти прийшли не самі. З ними – головний герой Анітиних мрій – дракон Беззубик. Побачивши його малеча, здається, оніміла. І все, що могла – заливатися сміхом. Зазвичай до Беззубика – черга дітлахів. Але тоді він належав тільки їй.

«Ми в мультику! Нас затягнуло в екран телевізора!» – коли здійснилася мрія Аніти, вона не могла стримати емоцій.

Підопічна телеведучої Лідії Таран приборкала дракона - 2 - изображение

Вже рік дівчинка мужньо бореться зі страшною недугою – у Аніти рак крові. Хіміотерапії та лікування – боротися з хворобою дівчинці допомагає любов до драконів.
Ляльок вона не визнає. З дракончиками – і їсть, і спить. Не розлучалася і в лікарні.

Історія маленької мрійниці швидко розлетілася по Дубай. На знайомство Аніту запросили відома діячка ОАЕ – Лайла Рахал, посол доброти та гуманності і Радник Президента Арабсько-Африканської Ради з інтеграції і розвитку.

Лідія Таран проводжала дівчинку в аеропорту. Телеведуча зізналася, що здійсненню мрії Аніти передувала справжня спецоперація:«Ми познайомилися з Анітою у львівській лікарні, коли з проектом «Здійсни мрію» вирушили у тур містами України. Для нашого арт-марафону #моядитячамрія вона з мамою намалювали драконів. Це був справжній виклик для нас – ми отримали замовлення на казку! Майже місяць команда чарівників, а це більше 10 чоловік, ламали голову – де взяти справжнього дракона? Знайшли його у дубайському паркові розваг «MotionGate». Єдиний, величезний роботизований Беззубик – те, що нам було потрібно! Щоб отримати всі дозволи та зробити цю подорож для Аніти незабутньою на допомогу прийшли Міністерство закордонних справ, консул України в Дубай Олександр Балануца та керівництво парку розваг – усі працювали заради величезної мрії маленької дівчинки».

Підопічна телеведучої Лідії Таран приборкала дракона - 3 - изображение

Вручити Аніті путівку у казку Лідія Таран також вирішила незвично. Спеціально для дівчинки організували секретний показ третьої частини улюбленого мультфільму «Як приборкати дракона: Прихований світ». Дівчинка стала першою в Україні, хто побачив цей мультфільм і раніше за всіх отримала ключі від мультфільму . Аби це стало можливим, куратор Здійсни мрію Лідія Таран  озвучила нового персонажа мультфільму, войовничу Грізельду.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top