Лідія Таран влаштувала справжній бал у президентському палаці

Лідія Таран влаштувала справжній бал у президентському палаці - 1 - изображение

Ведуча ТСН на 1+1, куратор благодійного проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран влаштувала реконструкцію справжнього балу у Палаці президентських прийомів. Все заради здійснення мрії підопічної проекту, 6-річної Єви Шкулки, яка втрачає зір через пухлину головного мозку.

Лідія Таран влаштувала справжній бал у президентському палаці - 2 - изображение

Допомогти ведучій вирішили більше півсотні людей – артисти та режисери національного театру Лесі Українки, стилісти, професійний оркестр та музиканти. Та до останнього здійснення мрії було під загрозою зриву: «Нам було складно зіставити графіки усіх, хто допомагав готувати бал. Та особливою перепоною стала хіміотерапія Єви. Ми боялися, що не встигнемо зробити все у перерві між процедурами. Але нам вдалося!» – розповіла Лідія Таран.

Лідія Таран влаштувала справжній бал у президентському палаці - 3 - изображение

Коли у палаці, де мав відбуватися бал, тривали останні приготування, дівчинку з батьками перетворювали у казкових героїв. Єві одягли перуку Рапунцель – це була ще одна мрія дівчинки – мати довгі коси, бо через хіміотерапію у неї випало волосся.

Після неймовірних перевтілень на Єву чекала справжня карета, яка відвезла маленьку принцесу на бал. А на червоному хіднику біля палацу дівчинку зустрів принц Макар. Діти познайомилися в Інституті раку – разом лікувалися. Макар був Євиними очима, тримав її в курсі всього, що відбувалося на паркеті. А після того, як дівчинці одягли корону, вони разом почали танцювати.

«Я дуже давно не чула такого сміху, не бачила такої радості своєї дівчинки. До цього Єва не танцювала! Цей радість змусила час зупиниться і побачити своє дитя іншим. Дивлюся на щасливу Єву і забуваю про всі біди. Дуже хочу, щоб ця іскорка в її очах не згасла ніколи. Це вже моя мрія» – зізналася мама дівчинки, Олеся.

Лідія Таран влаштувала справжній бал у президентському палаці - 4 - изображение

Коли бал завершився, Єва дозволила своїм гостям сфотографуватися з нею. Тоді щаслива Єва поділилася своєю новою мрією: “Хочу, щоб я скоріше одужала”.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top