Оля Цибульська: “Ми, дівчата, відчуваємо все: від інтелекту до сантиметрів”

Оля Цибульська: Ми, дівчата, відчуваємо все: від інтелекту до сантиметрів - 1 - изображение

Світ змінюється, жінки змінюються, а стереотипи – ні. Популярна співачка Оля Цибульська розповіла Woman, що ж вона думає про чоловічі стереотипи щодо жінок.

Краса та розум в жінці несумісні

Те, що чоловік сумнівається – наша “заслуга”. Мовляв, два інгредієнти в одному флаконі – це нереально. Часто дівчина з 4 розміром грудей намагається говорити цитатами з instagram, аби довести, що розмір мозку прямо пропорційний принадам. І навпаки, розумні кралі іноді “вмикають дурепу”, бажаючи відповідати якимось стандартам краси, а не шукаючи в собі індивідуальність. Як на мене, жінка має відчувати коли варто говорити з ним про Равеля, а коли прикинутися повною дурепою, аби дати йому можливість бути згори:) Чоловік це оцінить.

Всі жінки мріють вийти заміж

Я провела 629 весіль в своєму житті і з висоти свого шлюбного досвіду можу впевнено стверджувати: ті що тільки мріють – рідко виходять заміж. Щасливі ті, які діють. Сама Оля Ц ніколи не хотіла заміж. Стоп! Я за відносини, половинку, гніздечко, діточок і спільну кредитку. Просто сам штамп в паспорті жодного разу не ставав для мене #musthave. Може тому до мене мій Мусік і прилип ?:)

Оля Цибульська: Ми, дівчата, відчуваємо все: від інтелекту до сантиметрів - 2 - изображение

Жіночої дружби не існує

Існує. Допоки вам не подобається один і той самий хлоп. На 10 дівчат всього 9 хлопців – придумала не я. Дійсно трохи не вистачає. Тому, дякую Богу, що заміжня, а моїм супер подругам і мені подобаються різні чоловіки.

Дружба між жінкою та чоловіком – це секс, відкладений на потім

Амінь. Або відмінений взагалі. Ми, дівчата, як тварини відчуваємо все: від інтелекту до сантиметрів. Тому, якщо ваша подруга досі не спокусила вас – значить ви просто не її калібр. У всіх значеннях цього слова.

Жінки не розбираються в техніці

І дякувати Богу! Я б тут ніколи і не сперечалась. Біда, якби говорив, що не тямлю у приготуванні борщу, мертва в ліжку чи холодна в дискусії. А от у техніці хай чоловік розбирається сам. Ніколи не хотілось тріумфальної пальми першості серед гайок, ключів і технічних деталей.

В жінок немає почуття гумору

Гумор – інтимна штука. Зовсім як релігія і політичні вподобання. Те, з чого сміється ваш колега не обов’язково тішить вашу леді. Але якщо почуття гумору дійсно нуль, до того ж проблеми з самоіронією – гостріть лижі і тікайте від цієї дівчини. Бо найбезглуздіші речі в цьому світі роблять тільки з серйозним виразом обличчя .

Оля Цибульська: Ми, дівчата, відчуваємо все: від інтелекту до сантиметрів - 3 - изображение

Жінки схильні до істерик та сварок через дрібниці

А можна в це речення додати наприкінець “як і чоловіки”? Це точно риса яка нас об’єднує. Не погано і не добре.

Для всіх жінок підходять однакові методи зваблення

Страшно, але правда. Всі ми любимо увагу, компліменти, сюрпризи. Букет в стилі “щоб Галя лопнула від заздрості” зі 101 троянди для фотки в instagram і великого м’якого ведмедя. Доки залицяєшся – такий стандартизований сценарій майже у всіх. А далі розвивається унікальний талант кожної жінки – ложечкою виїдати чоловічий мозок у свій вигадливий спосіб. Чого? Бо я хочу бути щасливою! А як саме? Хрін його знає:) А ти, хлопче, знайди той магічний хрін і здивуй мене щоб “фіалка розцвіла”. І, бажано, кожного дня по-різному та, як мінімум, 50 років спільного життя. Душа в душу. Як в ̶м̶о̶є̶м̶у̶ нашому улюбленому кіно.

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top