Співачка Alyosha: “Настав час починати новий етап!”

Співачка Alyosha: “Настав час починати новий етап!” - 1 - изображение

Найсвіжіший трек “DAMA” співачки Alyosha викликав резонанс серед публіки та став яскравим доказом того, що у виконавиці відбулися переконливі зміни у творчому житті. Як виявилося, поворот відбувся не лише у музичному стилі артистки: з осені цього року вона почала співпрацювати з новим менеджментом.

Разом із Вадимом Лисицею за 15 років спільної роботи ми досягнули значних успіхів у творчості та шоу-бізнесі, — говорить Alyosha. — Наші пісні стали музичним супроводом життя для сотень тисяч людей. Але настав час починати новий етап. І я, і Вадим продовжуємо займатися музикою, але вже окремо.

Я вдячний Олені за ту величезну роль у моєму житті, яку вона відіграла. Завдяки їй я багато чому навчився і став таким, як є зараз. Зичу їй реалізувати усі найсміливіші музичні ідеї та бути успішною! The show must go on! — коментує Вадим Лисиця.

Відтепер продюсером артистки є Євген Антипенко:

Ми з Alyosha знайомі дуже давно. Мені завжди імпонували її творчість та неймовірний талант. Тепер у нас спільні цілі та плани з їх реалізації!

Разом із новим складом музичної команди Alyosha з’явилася на червоній доріжці церемонії нагородження премії “M1 Music Awards. 4 Seasons”, що відбулася 1 грудня у столичному Палаці Спорту.

За словами виконавиці, попереду на шанувальників чекають прем‘єри, які здивують і не залишать байдужим жодного.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top