Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!»

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 1 - изображение

Вона вірить в карму та свої сили, впевнена, що немає нічого неможливого, та дякує Богу і людям, що має можливість бути такою, яка є. Цілком можливо, що саме Леся Нікітюк сколихне Голлівуд, стане найпопулярнішою українкою в Instagram та розкриє світу Україну з найкращої сторони. У ексклюзивному інтерв’ю Woman зірка відверто розповіла про особисте й творче, про сьогоднішні досягнення та плани на майбутнє.

«Орел і решка» — оригінальне тревел-шоу, «Хто зверху» — гумористичне шоу, де всі один одного знають. Такий контраст! Скажи, що тобі більше імпонує — лайф чи студійні зйомки?

 «Орел і решка» и «Хто зверху» не можна порівнювати — це два абсолютно різних формати. Але кожне шоу цікаве, і, звичайно, важке! Якщо «Орел і решка» — це надзвичайно цікавий тревел-формат, лайф і емоції ведучої, то «Хто зверху» — це вічна гендерна боротьба між жінками і чоловіками! Суперечки, жарти і навіть бійки. Так як я віддала відомому тревел-шоу п’ять років життя, то мені як ведучій корисно змінити лайф на студійне шоу! Мені було надзвичайно цікаво осилити цю сходинку моєї кар’єри! І так як поряд зі мною працює найкращий ведучий країни Сергій Притула, мені стало вдвічі цікавіше! Мало хто знає, але перед тим як стати до нього в кадр, я пішла в церкву на сповідь! Також, поставила за здоров’я Сергія Дмитровича свічку і підписалась на його Instagram. Він на мене теж підписався, але як тільки команда дівчат стала перемагати, одразу перестав мене лайкати!

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 2 - изображение

Не так давно в «Орел і решка» повернувся Коля Серга. Чи можливо, що і ти колись повернешся в проект?

Можливо… Це цілком можливо! В «Орел і решка» є дуже багато прикладів камбеків відомих телеведучих. Плюс в них є багато ювілейних сезонів, де проект збирає своїх ведучих за всю історію, тому все може бути.

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 3 - изображение

Чи залишилися країни, де ти ще не була, але хотіла б побувати?

Звичайно, залишилися! Попри те, що я об’їздила ледве не півсвіту, це все-таки півсвіту. Залишилися ще Південна Америка, де я дуже хочу відвідати Колумбію, Бразилію, Мексику, Чилі, Аргентина! Мрію відвідати карнавал в Ріо-де-Жанейро! Я настільки хочу туди потрапити, що на одному з ефірів «Танці з зірками», який був присвячений танцям народів світу, я обрала саме Бразильський карнавал і добряче потрусила п’ятою точкою!

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 4 - изображение

Ведеш щоденник мандрівника або скретч-карту подорожей?

Щоденник мандрівника я не веду. У мене є карта мрій — тих країн, де я хотіла би побувати, і де я вже була. Скретч-карта в мене теж є і я там дуже багато чого постирала! В мене є традиція, щоразу коли стираю нову країну, я викладаю сторі та розігрую серед своїх підписників екзотичні подарунки.

Коли людина починає подорожувати, відразу з’являється бажання вчити мови. У тебе теж так було? Які мови знаєш, вчиш чи хотіла би вивчити?

Я досить непогано знаю англійську мову. І дійсно, коли ти подорожуєш, виникає велике бажання вчити мови. Ти хочеш почувати себе вільно в тій чи іншій країні. Таким собі бар’єром для цього є мова, тому я дуже активно займаюся зараз англійською, а також почала вчити китайську мову. Я регулярно навчаюсь з репетитором, знаю дуже багато слів. Як на мене, за Азією майбутнє! Вчіть китайську мову!

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 5 - изображение

Віриш в карму?

Карма — є! Особливо коли ти мандруєш такими країнами як Індія і Непал! Саме в Непалі я перевірила свою карму, коли обсміяла гору, на якій наче б то сидить сам Будда. Так от після свого жартику, піді мною провалилася земля і я впала разом зі своїм велосипедом, прямо на оператора, який знімав мене знизу! А невеличка рана на моїй нозі загоювалася довгих три місяці і на ній залишився шрам на все життя!

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 6 - изображение

На вигляд ти ніжна, жіночна блондинка, але є й інша сторона Лесі, яка іноді проявляється. Образити себе не дозволиш?

Звичайно, не дозволю! Як можна взагалі ображати таку дівчину як я? Нехай хтось тільки спробує! А взагалі, у всіх хто мене ображає з’являється целюліт і починає рости волосся на грудях. А якщо чесно, то я максимально справжня. Так, інколи я буваю емоційною, інколи стриманою, але все, що вам  потрібно знати, — це те, що я дійсно справжня. Якщо я не відповідаю чиємусь баченню, очікуванням чи стандартам, то це вже не мої проблеми. Я кайфую від того, що роблю, тому і образити мене важко.

Безумовно: Леся Нікітюк ні на кого не схожа. Чи було колись бажання копіювати, наслідувати? Були фаворити чи еталони краси?

В дитинстві я просто обожнювала Брітні Спірс. Це був повний еталон. Я мріяла потрапити на її концерт, збирала футболки, наклейки — все те, що можна було знайти в 90-х в Україні. Я пофарбувалася в блондинку, нафарбувала очі… Дуже подобалася собі в той момент, як, мабуть, кожний з нас в такому ніжному підлітковому віці. Тепер дивлюся на ті фото і сміюся.

З твоєю зовнішністю та харизмою можна стати всесвітньо відомою голлівудською зіркою. Не замислювалася над цим? У якій сфері хотіла б себе спробувати?

Ну, звичайно, з голлівудською зіркою ти загнула! Хоча… Після останньої моєї поїздки на Канський кінофестиваль, де я була з презентацією мультику «Монстри на канікулах», я над цим замислилась, тому — слідкуйте! Я дуже хочу спробувати себе у великому кіно, тим більше, що мої здібності дуже хвалили в Sony Pictures. Саме вони мене й запросили на  Канський кінофестиваль 2018. Зі всього світу було лише п’ять акторів дубляжу.  Я була серед найкращих і це дозволило мені доторкнутися до прекрасного, побачити світ софітів та кіноактрис, на яких я дивилася в дитинстві. І тут я вже стояла поруч з ними, тому  запам’ятайте: немає нічого неможливого. А я обіцяю вас здивувати вже наступного року!

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 7 - изображение

На що не вистачає часу?

На  сон… А взагалі,  на все не вистачає часу, коли ти багато працюєш! Я стараюсь знайти баланс, поки безуспішно. Проте, якщо ви часом знаєте секрет ідеального балансу, то обов’язково скажіть мені. Наприклад, з липня до сьогодні (листопад) в моєї команди і в мене не було ще жодного вихідного. Почалися зйомки сезону «Хто зверху», одразу через тиждень — зйомки «Хто проти блондинок», а потім у мене був буквально тиждень, щоб підготуватися до першого прямого ефіру «Танці з зірками». Це надзвичайно важко, враховуючи, що в мене не було ніякої фізичної і танцювальної підготовки. Часу не вистачає на те, щоб зробити манікюр, пофарбувати волосся, змінити зачіску, сходити до косметолога, до лікаря — всьому цьому я зараз відмовляю. Я вже нічого не кажу про особисте та родинне…

Найкращий відпочинок — це…

Місяць в лежачому стані на якихось гарних островах або на гарному пляжі. Я думала, що пасивний відпочинок не для мене і сміялась з людей, які говорили «Їдемо десь полежимо, розвіємося». Але тепер мені дуже хочеться відпочити пасивно, тому я буду їхати, щоб побачити щось нове в готелі  і біля готелю (сміється). Декілька днів полежу, а вже десь на п’ятий поїду на класні екскурсії або візьму в оренду машину. Обожнюю так робити — кататись і відкривати для себе нові місця.

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 8 - изображение

Розкажи про особисте життя. Чому ти так ретельно його приховуєш?

В особистому житті немає нічого нового. Я вже два роки зустрічаюся з своїм сусідом. Була дуже комічна історія нашого знайомства: мене практично ніколи не бувало вдома, тому що я була завжди в поїздках по проекту «Орел та решка». Я приїздила буквально на декілька тижнів або днів і їхала знову, так проходило декілька років… І тут ми випадково перетнулися, познайомилися і нам стало цікаво спілкуватися одне з одним. Ніколи не думала, що таке може статися зі мною, тому що, як правило, таке буває тільки в фільмах. Але це сталося і я дуже рада! А якщо з’явиться щось нове, я обов’язково поділюсь з вами.

А як ставишся до тролінгу і хейтерингу в інтернеті? Як сприймаєш критику в онлайн і реальному житті?

Перше, що хочу сказати: мене дуже вражає рівень хейтерства і тролінгу в інтернеті. І часто це люди, які  мало працювали над собою і своїми  недоліками. В певній мірі тролінг є класним, тому що я люблю посміятися, люблю коли воно з гумором. Але, наприклад, мені нещодавно написали: «Ламай ребра і йди з Танців». Я б подивилася на цю людину, яка таке написала. Я не вважаю, що я танцюю або веду краще всіх, я просто стараюся бути такою, як я є. Стараюся подобатися собі, рідним та тим людям, думка яких для мене є важливою. Я думаю, що це найголовніший критерій успіху. В реальному житті, і в онлайн — якщо критика конструктивна, я завжди до неї прислухаюсь. А якщо ні, я просто пропускаю це повз себе. Є дуже відома приказка: «Якщо обертатися за кожним камінцем, який в тебе кинуть по дорозі до своєї цілі, то ти ніколи не дійдеш до неї».

Леся Нікітюк: «Я дякую людям, що маю можливість бути такою, яка я є!» - 9 - изображение

Як ставишся до пластичної хірургії?

Я абсолютно нейтрально ставлюсь до пластичної хірургії. На даному етапі я не робила з собою абсолютно нічого. Дуже люблю натуральність. У мене дуже активна професія і я часто рухаю всіма м’язами свого обличчя. Я зацікавлена в тому, щоб ці м’язи максимально довго відтворювали всі емоції, а пластична хірургія сьогодні цього не дозволяє. Я не розумію тих дівчат, які набагато молодші, ніж я, і вже роблять ботокс, ін’єкції краси і т.д. Знаю дуже багато історій, коли це не призводило ні до чого хорошого. Мій косметолог радить максимально  довго підтримувати всі свої м’язи та шкіру природнім чином. Однак я дуже позитивно  реагую на лікування дефектів, травм і т.д., в цьому випадку пластична хірургія необхідна. Також, є величезна кількість країн, де пластична хірургія — це невід’ємна частина культури. Наприклад, Японія, Південна Корея, Таїланд. В них є певні еталони краси, до яких вони йдуть, але вони не можуть цього зробити природним шляхом, тому там дуже розвинута індустрія пластичної хірургії. Люди змінюють повіки, відкривають погляд, змінюють підборіддя, роблять скули. В них є певні ідеали краси, які працюють, і потрібно їм відповідати. В цьому немає нічого поганого. Але я дуже рада, що в Україні, Європі та Америці ідеал — це натуральність, недоторканість, можливість рухати кожним м’язом і показувати якомога більше емоцій. Я дякую Богу і людям, що маю можливість бути такою, яка я є.

Як підтримуєш форму — спорт, харчування?

А тепер уважно… Вперше в житті я їм все, що хочу, і не товстішаю! Раніше я ходила на йогу, правильно харчувалася, а зараз танці і режим колібрі створили такі умови, що іноді немає часу поїсти. А взагалі, я за здоровий спосіб життя, до якого неодмінно повернусь після закінчення проекту «Танці з зірками».

Ти невловима дівчина! Відразу після ефіру «Танці з зірками» дебютувала на показі Андре Тана. Що більше подобається — танцювати чи дефілювати?

Чесно, і перше і друге — це був мій перший подібний досвід. Але все пройшло легко. Красиво ходити я вмію! Тут довжина моїх ніг дуже допомагає. Дефілюючи на подіумі, я отримувала задоволення та навіть задумалася над кар’єрою моделі… Всі відзначили мої ноги та навіть робили з ними селфі! (Сміється)

Які плани на найближче майбутнє в роботі і житті?

Слідкуйте за моїм акаунтом в Instagram і будете знати все! А найближчі плани — це відпустка! Побажайте  мені в цьому удачі!


Журналіст: Лілія Панчишин

Фото: Instagram

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top