“M1 Music Awards. 4 Seasons”: названо найкращих виконавців країни у 2018 році

“M1 Music Awards. 4 Seasons”: названо найкращих виконавців країни у 2018 році - 1 - изображение

На церемонії нагородження статуетки отримали кращі артисти року.

1 грудня у Палаці спорту в Києві відбулася “M1 Music Awards. 4 Seasons” — четверта церемонія нагородження премії “M1 Music Awards”. До початку шоу організатори оголосили sold out: усі квитки на захід було розпродано.

Самій церемонії та вражаючому гала-концерту передувала зіркова доріжка, якою пройшлося кілька сотень вітчизняних селебрітіз. За її перебігом можна було слідкувати онлайн завдяки прямій трансляції на YouTube-сторінці телеканалу М1. Ведучими усього заходу стали обличчя М1: Нікіта Добринін, Оля Цибульська, Маша Виноградова, Андрій Чорновол, Денис Христов, Emma D, Галя Завійська, Денис Жупник, Міла Єремєєва та Вікторія Батуі.

Першою серед оголошених стала спеціальна премія “За внесок у розвиток національної музичної індустрії”. Її переможницею визнано відому співачку, володарку чотирьох нагород “М1 Music Awards” та музичного продюсера цьогорічної “M1 Music Awards. 4 Seasons” Тіну Кароль. Вона ж завдяки шаленій підтримці своїх шанувальників святкувала тріумф і в новій ексклюзивній номінації “Фан-клуб року”, започатковану організаторами музичної премії — телеканалом М1 і компанією “Таврійські Ігри” — спільно з партнером InRating.

Фаворитами церемонії стали ще двоє виконавців, які отримали по дві статуетки. Так, гурт KAZKA з треком “Плакала” переміг у номінаціях “Хіт року” (спільно з радіостанцією “Хіт FM”) і “Прорив року”. NK | Настя Каменських стала лідеркою в номінаціях “Співачка року” і “Кліп року” (#этомояночь). У компанії  “Співака року” Олега Винника вона отримала свої нагороди у прямому ефірі проекту “X-Фактор”, у якому Настя та Олег є членами зіркового журі.

“M1 Music Awards. 4 Seasons”: названо найкращих виконавців країни у 2018 році - 2 - изображение

Відзнака “Проект року” дісталася творчому тандему співака MONATIK та Наді Дорофєєвої за роботу “Глубоко…”. Разом зі своїм “традиційним” супутником на сцені, Позитивом, Надя отримала ще одну заповітну статуетку: “Время и Стекло” вчергове вибороли звання “Гурт року”.

Michelle Andrade та її “Musica” здобули перемогу в номінації “Золотий грамофон” (спільно з “Русское Радио Україна”). MARUV та їхню колаборацію з BOOSIN “Drunk Groove” було нагороджено в категорії “Dance Parade від KISS FM”. Володарем премії у номінації “Червона Рута” (спільно з “Русское Радио Україна”) став Олександр Пономарьов за пісню “Найкраща”.

THE HARDKISS вже третій рік поспіль не лишають конкурентам жодних шансів у номінації “Альтернатива”.

“M1 Music Awards. 4 Seasons”: названо найкращих виконавців країни у 2018 році - 3 - изображение

Акцент кожного із номерів гала-концерту церемонії було зроблено на світлі, декораціях, спецефектах і танцювальних постановках. Співачки Тіна Кароль та NK | Настя Каменських виконали попурі із своїх кращих пісень. У виступі Ірини Білик було задіяно робота. Спеціально для гурту “Время и Стекло” розробили особливі декорації. Співачка Alyosha підготувала концептуальний містичний номер про занурення у жіночі думки. MONATIK вразив яскравим віджеїнгом і танцями, а у його спільному виступі з Надею Дорофєєвою неочікувано з’явився третій виконавець! Потужні THE HARDKISS виконанням треку “Коханці” викликали тривалі овації залу. У номері гурту KAZKA на сцену вийшла рекордна кількість осіб. “Антитіла” об‘єднали на сцені Украіну у всій її різноманітності. KADNAY вразили динамічністю та драйвом, MARUV — своєю епатажністю. Для того, щоб не зіпсувати головну “фішку” номеру від ALEKSEEV, гру світла, навіть пресу під час нього попросили працювати без “спалахів”. Оля Цибульська вперше була на сцені не тільки в якості ведучої, але і як сольна виконавиця. NIKITA LOMAKIN виконав свій хіт “Хамелеон” під супровід музикантів Тіни Кароль. Олександр Пономарьов лишився вірним собі та своєму амплуа справжнього лірика. “Хулігани” та новатори від музики, гурт “Mozgi”, піснею “Полюбе” заставили танцювати увесь Палац Спорту, а тендітна Michelle Andrade додала вечору своїм номером атмосфери Куби та латиноамериканських ноток.

На церемонії “M1 Music Awards. 4 Seasons” було вручено 13 статуеток. 17 топових артистів виступили із незабутніми концертними номерами. В організації цьогорічної премії було задіяно 2760 осіб, а список акредитованих ЗМІ налічував 250 представників. Обладнання для сцени, декорацій та світла займало близько 130 фур, 15 із яких — це тільки понад тисячу світлових приборів, які завозили до Палацу Спорту три дні! Для будівництва сцени було долучено 700 осіб. Спеціально для “M1 Music Awards. 4 Seasons” було створено світлову кулю вагою у 2 тони! Організатори премії задіяли новітнє обладнання, абсолютно унікальне для вітчизняного ринку: поєднання відео, світла і лазерів. Площа відеопроекції на шоу становила більше 250 квадратних метрів із яскравістю понад 280 тисяч ілюмінов. Це безпрецедентно для України і вперше використовується саме на церемонії!

“M1 Music Awards. 4 Seasons”: названо найкращих виконавців країни у 2018 році - 4 - изображение

Шоу “M1 Music Awards. 4 Seasons” глядачі М1 мали змогу побачити у прямому ефірі, а також на YouTube-сторінці телеканалу М1, відео на якій вже подивилося близько мільйона осіб.

Загалом 1 грудня під час прямої трансляції на М1 подію подивилося близько 4 мільйонів глядачів.

— Ми поставили собі за мету вивести вітчизняне шоу на світовий рівень. Кожного наступного року ми намагаємося перевершити результат минулого. І завдяки спільній чіткій праці сотень людей нашої команди, завдяки їхнім сміливим ідеям та відсутності страху перед новим і тим, чого не робив до нас жоден, нам це вдається. Ми вдячні усім нашим артистам, партнерам, глядачам. Разом із компанією “Таврійські Ігри” нам вдалося вкотре вразити країну! — коментує Сергій Перцев, генеральний директор каналів М1 та М2.

Ініціатор премії, Микола Баграєв, вже заявив про проведення ювілейної п’ятої церемонії “M1 Music Awards” у грудні 2019 року:

— Я гордий з того, що премія “M1 Music Awards” — не просто церемонія, на якій нагороджують кращих українських артистів за результатами теледивлення на каналі М1, сьогодні це ще й головний майданчик, де демонструються досягнення вітчизняного шоу-бізнесу. На цій премії ми бачимо кращих виконавців, постановки провідних режисерів, найсвіжіші технічні розробки світового рівня. І все це здійснюється силами українських фахівців!


(фото: Сергій Сивяков, Андрій Петров)


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top