Рому Бахарєва застали в одному ліжку з українськими зірками!

Рому Бахарєва застали в одному ліжку з українськими зірками! - 1 - изображение

У вівторок в студії «Радіо Аристократи» зібралися відомі українські музиканти. Щоб підтримати всесвітній музичний фестиваль Bedstock Live,вони зіграли, лежачи в ліжку у прямому ефірі.

Особливістю Bedstock Live, який започаткували спеціально до Giving Tuesday, є те, що музиканти виконують пісні в ліжку на підтримку дітей, які проводять у такому положенні своє життя. До Bedstock Live вже приєдналися світові зірки Ед Ширан, Norah Jones, Moby.

Українські зірки, доєднавшись до Bedstock Live, допоможуть зібрати кошти вихованцям спеціальної школи-інтернату у м. Кремінна Луганської області та зробити їхнє середовище більш доступним.

Свої пісні у ліжку заспівали: BAHROMA, KADNAY, ROZHDEN, TAYANNA, Panivalkova, ТНМК та інші українські музиканти. Кожен з учасників Bedstock LIVE розповів історію про добро, що відбувалося в його житті.

«Добро краще робити, це як ефект бумеранга. Коли ти робиш добро, воно тобі повертається. Мені подобається його робити і я отримую його у відповідь. У мене є одна смішна історія. Я навчався в університеті культури, не кожен туди вступає. Я вступив, але мене звідти відрахували. І не кожного, звісно ж, відраховують. Ректор цього університету прийняв мене назад. Михайло Михайлович сказав: «Ти будеш вчиться, ти будеш нашим студентом знову». І закінчив університет», – сміється фронтмен гурту Роман Бахарєв.

Живі історії дітей розказав американський фотограф Кріс Окіконе (Chris Occhicone), який мав можливість відвідати Кремінський інтернат і переконатися у непростій долі його вихованців.

Щедрий Вівторок ініційований фондом Таблеточки, «Клубом Добродіїв», Українським форумом благодійників та фондом родини Загорій.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top