Блогер Аліна Френдій: «Подорож — це найкраща інвестиція в себе!»

Блогер Аліна Френдій: «Подорож — це найкраща інвестиція в себе!» - 1 - изображение

Відомий український блогер Аліна Френдій розповіла про бажання вивчати моду, оволодіти французькою та викликати позитивні емоції!

Бути блогером – це любити виставляти своє життя напоказ. Аліна, ти отримала задоволення від того, що тисячі людей слідкують за підготовкою до твого весілля?

Я б не називала це «виставляти напоказ». Instagram — це мій особистий щоденник, я обожнюю свою аудиторію, тому з радістю ділюсь з ними різними моментами мого життя. Мене тішить думка, що колись мої діти зможуть передивлятися фото в моєму профілі і читати мої думки. Я б залюбки зараз гортала сторінку моєї мами, коли їй було 20. Під час підготовки до весілля я отримала задоволення від підтримки моїх підписників та порад від тих, хто вже провів своє ідеальне весілля.

Наявність прихильників завжди гарантує і наявність заздрісників. Як сприймаєш критику? Тебе легко образити?

На жаль,  це правда. Можливо їх не можна назвати «заздрісниками», та якщо ти маєш багато прихильників, 100% є і хейтери. Коли мій блог тільки починав розвиватись і з’явились перші хейтери, я переживала і не могла зрозуміти причину їхньої поведінки. З зрозуміла, що неможливо подобатись всім і це нормально. Їхня реакція — це крутий показник того, що я їм не байдужа. З кожним роком, я стаю більш стійка до критики.

Блогер Аліна Френдій: «Подорож — це найкраща інвестиція в себе!» - 2 - изображение

Тебе не бентежить, що послідовники копіюють твій стиль? Не боїшся конкуренції?

Ні. Я впевнена, що кожна людина індивідуальна, неможливо стати чиєюсь копією. Все, що не оригінал — завжди поганої якості. Тому я не боюсь конкуренції.

Яка мета твого блогу? Який посил?

Я позиціоную себе як fashion-blogger, мені цікаво вивчати моду та стиль, щоб ділитись знаннями з моїми читачами.

Бути інфлюенсером – це велика відповідальність?

Бути інфлюенсером — це величезна відповідальність. Можливо, хтось ставиться до цього більш просто, та не я. Я кожного дня підтримую контакт з великою кількістю аудиторії, до моєї думки прислухаються, тому я дуже вибірко ставлюсь до продуктів, які раджу своїм підписникам. Стараюсь викликати позитивні емоції та налаштовувати на постійний рух та розвиток.

Блогер Аліна Френдій: «Подорож — це найкраща інвестиція в себе!» - 3 - изображение

Ти знайома з тайм-менеджментом? Плануєш кожний крок?

Я постійно вчусь тайм-менеджменту, з моїм шаленим графіком він необхідний. Заздрю людям, які вміють знаходити час на все та все тримати під контролем. Мій день розписаний та інколи в добі не вистачає ще декількох годин, щоб встигнути все.

Нещодавно ти ввела в свій профіль англійську. А взагалі, хотіла б вивчити ще якісь мови?

Я обожнюю англійську мову і постійно прагну вчитись новому, буду щаслива, якщо знайду своїх людей і в англомовній аудиторії. Париж ми називаємо містом нашого кохання, адже Петро зробив мені пропозицію саме там. Я відчуваю нереальне задоволення, коли чую французьку, тому моєю маленькою ціллю є вивчення французької, хоча б для того, щоб подякувати Петру за те, що здійснив мою дитячу мрію на мові нашого кохання.

Блогер Аліна Френдій: «Подорож — це найкраща інвестиція в себе!» - 4 - изображение

Є теми, які поки не порушувала у своєму блозі, але дуже хотіла б?

Для мене теми табу: політика та релігія. Це єдині теми, які я не порушую в своєму блозі. Вважаю, що кожен має право на вибір політичного направлення та віросповідання, я не в змозі засуджувати та закликати до моїх поглядів. Тому взяла собі за правило ніколи не підіймати ці теми.

Чому твій шоу-рум @frendiy_studio не має сайту? Ти не любиш онлайн шопінг?

Мій шоу-рум @Frendiy_stidio має велику кількість своїх постійних клієнтів, які здійснюють покупки через Instagram, і в нас давно вже налагоджена ця система продажів. На сьогоднішній день продажі через соціальні мережі не поступаються продажам через сайт. Я досить довго вивчала це питання і зупинилися на Instagram, та шоу-рум розвивається з шаленою швидкістю, тому не дивуйтесь, якщо скоро ми додатково запустимо сайт. Все, що я роблю в бізнесі, я роблю для людей. Тому, якщо зрозумію, що настав час продажів через сайт, я обов`язково це зроблю.

Твої улюблені бренди? Де купуєш одяг?

Перед здійсненням покупки, я обов`язково продумаю, наскільки ця річ практична та з чим я зможу її поєднувати. Обожнюю Alexander McQween, MAx Mara, COS, Uterque і демократичні — Zara, Mango та інші. Також, є багато менш відомих брендів, які мають круту якість. Українські бренди зараз настільки швидко розвиваються, що інколи мій повний образ може складатись лише з українських дизайнерів.

Блогер Аліна Френдій: «Подорож — це найкраща інвестиція в себе!» - 5 - изображение

Для тебе важливо подорожувати?

Кожна подорож — це маленьке перезавантаження, яке мені необхідно час від час. Подорож — це в перше чергу люди, яких ти зустрічаєш, та можливість відчути нові емоції. Ми ніколи не повертаємось з подорожі колишніми, вони нас змінюють, ми дорослішаємо. Я вважаю, що це найкраща інвестиція в себе.

Ти часто за кермом. Отримуєш задоволення від водіння?

Щоб встигнути зробити безліч справ за день, мені необхідно бути постійно за кермом.

 


Журналіст: Лілія Панчишин

Фото: Instagram


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top