Андріана: «В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях»

Андріана: «В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях» - 1 - изображение

Зовсім скоро вся країна буде святкувати новорічні свята та насолоджуватися вихідними та зустрічами з друзями. Як обрати стильний аутфіт для казкового святкування? На що варто звернути увагу при виборі одягу для чоловіків? Ексклюзивно для Woman співачка та дизайнер Андріана розповіла стильні секрети!

Андріана: «В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях» - 2 - изображение

Як гадаєте, у чому варто зустрічати новорічні свята?

Новорічні свята раджу відзначати в комфортному, але неодмінно стильному одязі. Перш за все, це залежить від місця святкування. Якщо справляєте дома – обирайте сімейний лук. Наприклад, з однаковими світшотами, чи в подібній кольорові гаммі для дорослих та малечі. Підбирайте за власним смаком та практичністю. Якщо вечірка – то згідно  домовленого дрес-коду. Якщо ресторан – тоді елегантна сукня та класика для мужчини.

Найважливіше – почувати себе впевнено. Своїм виглядом, ви, начебто, повинні заявити: «Ну що ж, Новий рік, я в повній готовності до 365 днів підкорення кар’єрних вершин, яскравих емоцій, захопливих подій, доленосних зустрічей та мандрів».

Андріана: «В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях» - 3 - изображение

 Ви дизайнер дитячого одягу. Які є стильні варіанти святкового одягу для дітей?

Мода – мінлива, стиль – вічний. Це якщо глобально. Для мене основні критерії підбору дитячого одягу – якість та комфорт. Власний бренд ANDRIANA Fashion Collection Kids Exclusive творю на цих же пустулатах.

Мені подобається, коли дітки одягнуті у міні-копію дорослого гардеробу. По-перше, це витончено, по-друге, з дитинства формується смак у малечі, по-третє, дівчатка, і так обожнюють приміряти одяг чи взуття мами.

Варіації святкового образу для хлопчиків – костюмчики на новорічну та різдвяну тематику. Чи лук в стилі «маленький джентльмен» – завжди безпрограшний варіант.

Для дівчаток – сукні або пишна спідниця з фатіну та світшот, з яскравим принтом.

Порада: якщо ваше чадо трохи старше 2-х років, обирайте образ разом. Запитуйте думки та враховуйте побажання своєї дитини.

Андріана: «В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях» - 4 - изображение

Чи слідкуєте за тим, що пророчать зорі та гороскоп? Як вам ідея святкувати в образі головної тварини року?

Насправді, спеціально не стежу за гороскопами. Я в це не вірю. Щодо тенденції святкувати в тонах чи кольорах головної тварини року – все індивідуально. Краще дотримуватися власного смаку та стилю. Можна обрати що одягнути з колекцій українських чи закордонних дизайнерів.

Андріана: «В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях» - 5 - изображение

 Який макіяж варто робити, аби він протримався всю ніч?

Якісний! І дотримуватися цієї послідовності.

Першочерговим кроком повинно бути очищення та тонізування обличчя. Використовуйте в макіяжі базу підібрану за типом шкіри.  Тональний крем, відповідно – порі року та віку – щільної чи легкої або флюїдної текстури. Обов’язковим елементом є нанесення пудри! Оскільки вона відіграє роль не маскування, а конкретно закріплює та надає стійкості макіяжу в цілому. Для сценічного мейкапу, професійні візажисти застосовують спрей-фіксатор. В макіяжі очей, в новорічну ніч, доречним є використання глітеру, пігменту. З його допомогою образ є яскравим, святковим, вираженим. Для досконалого ефекту макіяжу губ, потрібно використовувати якісні помади вельветової текстури. Цей тип помад надає стійкість, не пересушує, ідеально підкреслює контур та форму губ, завдяки насиченому пігменту. Кілька кроків – образ завершено – ти ідеальна.

Андріана: «В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях» - 6 - изображение

Що порекомендуєте чоловікам у виборі святкового одягу?

Що б я не рекомендувала чоловікам, вони, як правило, оберуть комфорт. В принципі, кожен вправі одягатися за власним бажанням. Все ж, я скажу своє слово для жінок цих чоловіків – класика. Одягайте свого мужчину в класичному стилі – не прогадаєте.

 Розкажіть про ваші сімейні традиції святкування Нового року.

Перша новорічна сімейна традиція – це мама на роботі J . Виступи на корпоративах бронюють ще з осені, тому сім’я має час, психологічно підготуватися до свята без мами. У артистів так повинно бути. Це показує рівень популярності та затребуваності виконавця, коли він працює в Новорічну ніч.

В нашій сім’ї ялинка, як головний атрибут свята. Для Данічки це особлива подія. Минулого року він неймовірно був вражений красою ялинки, прикрасами, гірляндами, чаруючим мерехтінням вогнів. Заявив нам, що він зайчик, і спатиме лише під ялинкою. Заперечити було нереально. Ми – постелили справжнє королівське ложе під самою ялинкою, в якому він засинав. А прокидався вже у власному ліжечку. Вважаю, що потрібно потурати дітям у креативі та самоствердженні. От уявіть собі, скільки нам, дорослим, потрібно докласти зусиль, щоб заснути під новорічним деревом? І чи взагалі, чи спаде на думку така ідея. А в світлих голівоньках малечі, часто народжуються геніальний задум. А найважливіше, вони зовсім не бачать перепон, на шляху реалізації. «Придумав-захотів-зробив» – така послідовність дій у наших діток. Повертаюся до традицій: з сім’єю відзначаємо Новий рік напередодні, а далі, я сідаю в авто, до своєї команди, та їдемо на роботу.

Андріана: «В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях» - 7 - изображение

Які модні тенденції чекають українців у наступному році?

Світові трендсетери в модній сфері вже давно виклали всі карти своїх прогнозів на 2019 рік. Від себе лише додам, що головне баланс. Перш ніж отримати щось нове – треба позбутися чогось старого. В голові, в душі, та в шафі повинно все бути на своїх місцях.


Журналист: Мария Холотий


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top