Сергій Бабкін запропонував внести до шкільної програми предмет «Людяність»

Сергій Бабкін запропонував внести до шкільної програми предмет «Людяність» - 1 - изображение

В Україні за підтримки ЮНІСЕФ, фонду ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та Міністерство соціальної політики України стартувала інформаційна кампанія «Говори проти насильства».

Першими загальноукраїнську розмову проти насильства підтримала родина музиканта Сергія Бабкіна, який разом із дружиною Сніжаною взяв участь у презентації кампанії «Говори проти насильства».

Сергій та Сніжана Бабкіни – рольові моделі мільйонів українців, приклад справжньої щасливої сім’ї. Сьогодні вони наряду з експертами поділились свою позицією з надважливого питання та підтримали соціальну ініціативу:

«Зараз між нами майже не буває конфліктів, ми завжди можемо знайти спільну мову. Проте так було не завжди – це результат 11-річної спільної роботи над собою і над нашими стосунками. І звичайно, як більшість сімей, ми сварились і ображались одне на одного. Жодна людина не має готової інструкції, як з нею спілкуватись – треба знаходити ключики та підходи одне до одного, а для цього надзвичайно важливо просто говорити про свої почуття й емоції. А якби в мене була можливість, я би дуже хотів запропонувати в дитячих садках та школах ввести такий навчальний предмет, як Людяність. Адже всі точні предмети: історія, математика, точні науки – це все круто і правильно, але дуже багато освічених людейне є справжніми Людьми, а це найперше та найвижливіше в житті кожної людини, я так вважаю», – поділився Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін запропонував внести до шкільної програми предмет «Людяність» - 2 - изображение

Серед спікерів конференції також були: Джама Гулейд, Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні, Павло Замостьян, заступник Представника UNFPA в Україні, Наталія Федорович, Заступниця міністра соціальної політики України, Оксана Королович, психолог, експерт кампанії «Говори проти насильства».

Ведучим став Анатолій Анатоліч.

Сергій Бабкін запропонував внести до шкільної програми предмет «Людяність» - 3 - изображение


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top