Даша Суворова нагодувала голодних в рамках благодійної акції

Даша Суворова нагодувала голодних в рамках благодійної акції - 1 - изображение

25 жовтня, в парку Шевченка відбулась благодійдна акція від Даші Суворової спільно з Оленою Ющенко та благодійним фондом «Мамине серце» .


«Нагодуємо голодного разом» – акція, що покликана нагодувати безпритульних та малозабезпечених людей, привнести в їхнє життя хоча б трішки теплоти і позитивних емоцій.


В рамках заходу було підготовлено і роздано сотні порцій гарячої їжі, теплих напоїв та цукерок, а всім потребуючим видані теплі речі. Також Даша Суворова виконала декілька своїх найвідоміших пісень.

Даша Суворова нагодувала голодних в рамках благодійної акції - 2 - изображение
Співачка зізналася, що кілька років тому їй саме так довелося коротати час у парку ім. Т.Шевченка, без грошей і їжі.
«Кожен день, виходячи з дому чи проїжджаючи повз, ми зустрічаємо цих людей. Вони не мають можливості нормально харчуватися. На жаль, доводиться бачити випадки, коли прямо зі смітника дістають їжу. Якщо подивитися на проблему зсередини, то категорій людей, які потребують харчування, дуже багато: це й люди похилого віку, інваліди, безхатченки, серед яких не тільки п’яниці та хулігани, а просто люди, тип мислення яких відрізняється від нашого. Дуже важливо робити для них добро, щоб світ навколо нас ставав краще»- зазначила Суворова.

Даша Суворова нагодувала голодних в рамках благодійної акції - 3 - изображение

Гостями заходу виступили:
Селіверстова Вікторія Іванівна – преставник від “БУДИНОК СОЦІАЛЬНОГО ПІКЛУВАННЯ”, та Андрій Коляда – заступник директора, віце-чемпіон першого чемпіонату України по гумору “Ліга Сміху 2015”, учасник команди Zainka, актор серіалу “Пацики”.

Даша Суворова нагодувала голодних в рамках благодійної акції - 4 - изображение

Партнерами заходу стали:
Торгівельно-виробнича мережа “Молоко від фермера”, готельно-ресторанний комплекс “Вишеград”, «Tayger Pizza Bar», ресторан «О’Панас», Fun Up – мега-драйвова активність від команди X-Park.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top