Аліна Шаманська: “Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка!”

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 1 - изображение

В просторах Instagram безліч блогерів, які показують своє життя. Серед них вирізняється Аліна Шаманська – дівчина, яка підкорила аудиторію своєю прямолінійністю, сучасним підходом до виховання дитини, а також умінням залишатися самодостатньою особистістю в будь-якій ситуації. Відома блогерка, щаслива мама, успішна бізнес-леді Аліна Шаманська ексклюзивно для Woman Magazine розповіла про мінуси блогерства, сімейне життя та ідеальне весілля.

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 2 - изображение

Зараз кожен другий мріє про те, щоб стати блогером. Розкажіть про недоліки такого виду діяльності.

Недоліків немає! Це частина мого життя.  Я вже просто не можу не знімати сторі, якщо я цього не роблю, мені не комфортно. Я давно втратила бар’єри “це показувати/це не показувати, це говорити/цього не говорити”! Я просто живу і натискаю кнопку запису на багатотисячну аудиторію. Тому що їм це цікаво. А я кайфую, що такій величезній кількості людей цікаве моє життя. Це дуже заводить і мотивує не здаватися навіть у найжахливіших ситуаціях. Мені хочеться, щоб вони пишалися мною і повторювали мої успіхи, а не розкисали в домашньому побуті.

Складнощі будуть у тих, хто вдає із себе того, ким не є! Дуже складно дотримуватися образу святенника, вимикати камеру і тягнутися тремтячою рукою до сигарети й алкоголю. Якби я курила, то про це б знали мої підписники. Не бачу сенсу намагатися здаватися кращим, ніж є, потрібно прагнути стати кращим для себе!

Складно тим людям, які ставлять собі за мету – “стану відомим і багатим”. І не ставлять собі запитання: “Ким я хочу стати? У чому я профі і чим можу ділитися з людьми?”. Мета – заробляти на своєму імені будучи ніким – свідомо провальна! І саме таких людей більшість.

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 3 - изображение

Як ставитеся до блогерів, які накручують собі лайки та підписників?

Я зневажаю тих, хто від сильної жаги до слави купує і накручує підписників, коментарі та лайки! Це самообман, який псує репутацію чесним блогерам.  Створюй себе! Свою особистість! А не фейкову активність сторінки. Просто є такі унікуми, які домальовують статистику у фотошопі і відправляють рекламодавцям. Я вважаю це суто шахрайством.

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 4 - изображение

Чи бувають моменти, коли хочеться відпочити від Instagram-аудиторії і на кілька днів зовсім не заходити в цю соціальну мережу?

Іноді мені просто необхідний відпочинок від телефону. Тому що емоційне навантаження колосальне. І тоді я мрію сісти на літак і полетіти до океану! Але, через 2 хв ловлю себе на думці: “вау, які круті будуть звідти фоточки і сторі”. Гаразд, можете сміливо ставити мені діагноз залежної від інсти.  Я з цим згодна. Але від лікування відмовляюся.

У вас дуже активна життєва позиція, що порадите мамам, які зациклюються на житті дитини, повністю забуваючи про своє?

Зациклюватися на житті дитини це просто! Бути нещасною – просто! А ось бути щасливою це колосальна робота. Більшість мам, народивши дитину, знаходять внутрішнє заспокоєння: “ось він сенс мого життя, можна не робити кар’єру і не займатися ніякою справою мрії”.

Але є один нюанс, який такі мами повинні усвідомлювати. Коли діти виростають, то вони не повинні присвячувати мамі весь свій час і обожнювати її лише за те, що вона поклала своє життя до її ніг! Ця інвестиція буде найімовірніше провальною. Є винятки – мамині синки. Але це не найкраща перспектива, адже такий чоловік не зробить щасливою свою дружину… причини, напевно, знають усі. Коли дитина виросте, вона запитає: “Мамо, а ти хто?”, а вам не буде нічого залишатися, як відповісти: “Я твоя мама, я життя тобі присвятила”. Тому, я і не сиджу на місці і не молюся на свою дитину. Так! Він це найважливіше, що є в моєму житті і саме тому я буду для нього не тільки найкрутішою мамою, а й найуспішнішою особою у своїй країні!

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 5 - изображение

Існує багато жартів про інста-мам, як ставитеся до такого прояву гумору?

Я не чула жодного жарту про інста-мам. Поділіться? (усміхається – прим. ред).

Є стереотип, що після заміжжя зникає зі стосунків уся романтика. Як часто проводите час із чоловіком удвох? Який романтичний вечір став найбільш незабутнім?

Я щаслива по-жіночому. Мій чоловік дуже щедрий на прояви ласки і ніжності. Теплі пестливо-зменшувальні слова в нас регулярно. Обіймашки і цімочки теж. Я дуже рада, що саме він, а не я, задає такий настрій у нашій родині.  Мені здається, саме тому наш Артурчик росте таким добрим і ніжним хлопчиком, який обожнює обіймашки і поцілунки. Дивиться на нас і повторює.

Стосунки змінюються з появою дитини однозначно.  Побут псує і вбиває всю романтику! Саме тому я вже півроку не знаю, що таке генеральне прибирання, миття підлоги і меблів. Я найняла помічницю по дому, яка береже мої нерви і прибирає двічі на тиждень.

Я скажу вам чесно, мені дуже подобається жити зі своїм чоловіком. Я упущу зараз усі побутові нюанси розкиданих шкарпеток і не заправленого ліжка (це є у всіх)… Говорю про енергетику.  Мені подобається з ним лежати поруч і дивитися телевізор або фільми, подобається прокидатися, подобається, як він пахне і який вигляд має, люблю слухати його розповіді та міркування на різні теми до 3-ї ночі… я дивлюся на нього і розумію, що я щаслива. У цьому і є моя сила. Я почуваюся з чоловіком найкрасивішою, повністю захищеною і вільною. Інакше у мене не було б чим заряджати і надихати щодня близько 130 тисяч людей!

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 6 - изображение

Ви з чоловіком публічні люди, чи не заважає це стосункам?

Публічність не заважає ні в чому. Мені вона дуже подобається. До нас ніколи не підходять люди з агресією! Підходять з посмішками, компліментами і захопленням, а це дуже тішить і заряджає.

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 7 - изображение

Артурчик – дитина Z-покоління. Помічаєте його пристрасті до гаджетів і техніки? Як вважаєте, з якого віку потрібно вчити сина технологій, без яких уже не уявляють життя?

Мені не дуже подобається історія, коли дитина вічно сидить із планшетом! Їсть і їде в машині спокійно виключно під мультики. У нас не так. І я максимально намагаюся відтягнути його знайомство з гаджетами. Іноді я вмикаю йому мультик-гіпноз “синій трактор”, але ми використовуємо його виключно в екстремальних і безвихідних ситуаціях. По телевізору я вмикаю мультики фоном поки готую або працюю.  Але він не звертає на них особливої уваги, він краще буде колупатися у своїх іграшках і машинках. Коротше, золота у нас дитина. (сміється – прим. ред.).

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 8 - изображение

Які особливі риси характеру помічаєте в синові?

Доброта на першому місці.  Комунікабельність! Він до всіх йде на ручки, хто йому посміхається. Він дуже веселий і життєрадісний.

Ви одружилися, будучи вже вагітною. Чи плануєте зіграти велике весілля, про яке зазвичай мріють дівчатка?

Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! Одне публічне, а друге в інтимній обстановці, коли малюкові було вже більше року. Обидві пропозиції були з обручкою і від душі.  Білу сукню вдягнути дуже хочу! Чоловік пообіцяв самостійно організувати весільну церемонію десь на островах. Ось чекаю!

Що для вас “ідеальне весілля”?

Ідеальне весілля – це коли двоє закоханих, а навколо них живі та здорові рідні люди! Вони всі танцюють під живі виконання зірок, веселяться, їдять смачну їжу і шалено радіють за молодят. У нас такого весілля вже не буде ніколи. Без моєї дорогоцінної матусі це неможливо. Зараз я хочу весільну церемонію на березі океану тільки для двох. Або для трьох – із синочком.

Аліна Шаманська: Я щаслива жінка, яка отримала дві пропозиції руки і серця від коханого чоловіка! - 9 - изображение

Чи хотіли б ще діток?

Звичайно! Дітки – це круто, і я хочу велику сім’ю. Троє дітей – ідеальна картина для мене. У мене є два рідних старших брата, і я зараз розумію, що це мій скарб і багатство. Велика і дружна сім’я – це щастя!

Зі свого досвіду, як вважаєте, якою має бути сучасна мама?

Щаслива, красива, самодостатня, стильна, смілива і вільна від думки інших!


Фото: надані Аліною Шаманською

Журналіст: Марія Холотій

 


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top