Ада Роговцева, Олександр Скічко, Володимир Горянський, Лера Дідковська (Open Kids) та «11 дітей з Моршина»у новому відеокліпі Сергія Бабкіна

Ада Роговцева, Олександр Скічко, Володимир Горянський, Лера Дідковська (Open Kids) та «11 дітей з Моршина»у новому відеокліпі Сергія Бабкіна - 1 - изображение

Відбулася прем’єра відеокліпу на офіційний саунд-трек нової авантюрної української комедії «11 дітей з Моршина». 

Як знімається фільм? А українська авантюрна комедія? Відповідь – у відеокліпі на трек «11ДЗМ», де показано ексклюзивні кадри з фільму, а також бекстейдж зйомок: від грим-вагону до плейбеку на майданчику.

У новому відеокліпі Сергій Бабкін – актор фільму, саунд-продюсер та автор і виконавець головного саунд-треку стрічки – проводить глядачів знімальним майданчиком фільму, знайомить з акторами, показує найсмішніші моменти, танцює і співає разом із «дітьми з Моршина».

«Я дуже радий, що в мене вийшло взяти безпосередню участь у створенні відеокліпу на пісню «11ДЗМ»! Разом із режисером ми хотіли показати процес зйомки зсередини: весь бекстейдж, підготовку, костюмерів, гримерів, як актори існують поза кадром, проби, пошуки, ляпи – все те, чого не бачить глядач, коли приходить дивитися кіно. А це – приголомшливий світ, своя атмосфера, що заворожує.
Зйомки проходили під час однієї знімальної зміни, але нашу локацію ми разом із режисерами використовували максимально (усміхається). Я пропонував свої ідеї, залазив на сцену, грав з ліхтарями, танцював, робив усе, щоб показати, як це відбувається всередині! А у відеокліпі ви вже можете побачити уривки з фільму разом з ігровими моментами», – розповідає про зйомки Сергій Бабкін.

Ада Роговцева, Олександр Скічко, Володимир Горянський, Лера Дідковська (Open Kids) та «11 дітей з Моршина»у новому відеокліпі Сергія Бабкіна - 2 - изображение

До речі, у фільмі, як і у відеокліпі знялися діти Бабкіних – Веселина та Артур. А у великому кіно дебютувала актриса харківського театру «Прекрасные цветы» Сніжана Бабкіна. Також у стрічці зіграли: Лера Дідковська – учасниця гуру Open Kids, Олена Лавренюк, Ада Роговцева, Олександр Скічко, Гарик Корогодський, Олександр Піскунов, Ксенія Жданова та ін.

У всеукраїнському прокаті фільм стартує 3 січня 2019 року.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top