Арсен Мірзоян і Тоня Матвиєнко зіграли концерт в Нідерландах

Арсен Мірзоян і Тоня Матвиєнко  зіграли концерт в Нідерландах - 1 - изображение

Сімейне подружжя музикантів Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вирушили в незвичну подорож в Нідерланди. Щоб розбити більшість стереотипів про країну та показати її з невідомої сторони, артисти подорожували та знімали відео для фільму.

У якості знімального майданчика пара обрала Фрісландію – велику провінцію, що знаходиться поруч з морем. Такий вибір був зроблений навмисно, щоб показати ті місця, про які, можливо, ніхто не чув раніше. Для цього команда винайняла невеличкий корабель Brave Hendrik. Вони проїхались по всіх каналах провінції та зняли музичний фільм, який презентують незабаром.

Мета нашого відрядження – відкрити для кожного іншу Голандію, а головне побачити її з палуби корабля. Протягом семи днів ми знімали музичний фільм, який покажемо незабаром.”, – розказує про мету проекту Мірзоян.

У містечку Леуварден Тоня з Арсеном вирішили не тільки знайомитися з культурою Нідерландів, але і познайомити місцевих з українською, тому й дали невеликий імпровізований концерт в одному з пабів міста.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвиєнко  зіграли концерт в Нідерландах - 2 - изображение

«Це неймовірні враження та емоції. «Фріси» , нажаль, ніколи не чули про Україну, але їм дуже сподобалися наша музика та пісні, і ми хоч трошки познайомили їх з українською культурою.», – коментує Тоня Матвієнко.

Промоутер у музикантів був незвичний. Minse Dykstra, власник корабля, домовився за виступ з власником одного з пабів міста.

Місцеві були приємно здивовані. Я дивився на Тоню, а Тоня на мене і ми розуміли: повернемося обов‘язково! Тут слід вказати всіх, хто брав участь в творчому десанті: Я і Тоня, Анатолій Шмаргун. – перкусія, Валентин Корнієнко – контрабас, Станислав Лаврик – фортепіано, Олександр Лозовський – гітара”, – резюмує Арсен.


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top