Cinema Birthday Party

Cinema Birthday Party - 1 - изображение
29 вересня ресторан L’Kafa Cafe на Героїв Сталінграда, 27 став “дорослим” та відствяткував перший ювілей – 5 років!
Тематикою вечірки було обрано чорно-біле кіно. Ресторан був прикрашений у чорно-білих тонах, персонал та гості також дотримались класичних кольорів у своїх вбраннях. На окрему увагу заслуговує фотозона – цікава, нестандартна з фотографіями, наче кіноплівка, на яких були зображені наяйскравіші моменти ресторану L’Kafa Cafe на Героїв Сталінграда, 27 за всі 5 років.
Cinema Birthday Party - 2 - изображение
Гостей розважав Мім-Чарлі Чаплін, а також дарував веселий настрій художник-шаржист, котрий подарував десятки веселих карикатур гостям.
Яскравих емоцій додав і виступ молодого інтернаціонального гурту з українським корінням, який вже встиг заявити про себе в Європі і побувати в топах зарубіжних музичних чартів – ТАNA band.
Та який же День Народження без подарунків? На святі були розіграні сертифікати на послуги: Стоматологічна клініка “Тотал Дентал”, Медичний центр Олега Колібаби та та Мережа студій масажу з використанням технології LPG BODY.
Cinema Birthday Party - 3 - изображение
Смачний торт від власної кондитерської “PUDRA” став солодким подарунком наприкінці офіційної частини, а далі були танці та караоке до світанку.

Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top