Оля Фреймут поделилась секретом красоты

Оля Фреймут поделилась секретом красоты - 1 - изображение

Телеведущая поделилась с поклонниками новым снимком.

Украинская телеведущая Ольга Фреймут не перестает радовать поклонников новыми снимками. На этот раз в своем Instagram знаменитость опубликовала домашнюю фотографию и рассказала, что ей помогает сохранять молодость лица, передает Хроника.инфо со ссылкой на РБК.

“Я много времени уделяю уходу кожи лица. За кадром не пользуюсь декоративной косметикой, пью много воды и сплю с открытыми окнами даже в зимнее время”,- написала Оля.

Поклонники отметили, что на фото Оля действительно выглядит очень хорошо.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Я багато часу приділяю догляду шкіри обличчя. Поза кадром не користуюся декоративною косметикою, п’ю багато води і сплю з відчиненими вікнами навіть у зимовий час. До косметолога навідуюся не часто, бо відкрила для себе новий секрет догляду за обличчям. Силіконова щіточка для вмивання #LUNA2 від шведського бренду #FOREO вже два місяці є моєю улюбленицею серед засобів по догляду за шкірою. Після зйомок вона вправно допомагає змити макіяж, бруднинки. За цей час я помітила, що сяю. Шкіра стала світлішою, чистішою і підтягнулася. Всього є 4 види таких щіточок для всіх типів шкіри – у мене для нормальної. Косметолог порадила за допомогою неї щодня робити масаж «anti-age». І ще приємний нюанс – щіточку потрібно заряджати лише раз на півроку. Ось така у мене помічниця. А як плекаєте красу обличчя ви? Розкажіть )

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top