Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!»

Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!» - 1 - изображение

Яскрава, відверта і позитивна — вона мало кого може залишити байдужим! Бізнес-вумен, блогер, дружина, мама і просто красуня  Таня Пренткович розповіла Woman про секрети свого успіху і сімейного щастя, поділась планами на майбутнє, мріями і думкою про своїх конкуренток!

Таня, останнім часом у своєму блозі ти підіймаєш серйозні, дорослі, гарячі і навіть болючі теми. Що це — потреба говорити про щось більше ніж мода і погода, чи просто піар?

Вважаю себе розумним блогером, з певним впливом на свою аудиторію! Тому стараюся підіймати трохи важливіші, цікавіші теми. Людей, котрі пишуть про погоду та як пройшов їх день, надто багато! Мої читачі часто шукають підтримки у моїх постах чи натхнення, чарівного «пенделя» чи просто віри — вона змогла і я зможу! Мій блог — це в першу чергу щоденник мого життя, тому я пишу про свої думки, переживання у даний момент.

Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!» - 2 - изображение

Із поміж інших блогерів ти вирізняється тим, що говориш те, що думаєш, не фільтруючи емоції і не «редагуючи» картинку життя. Така щирість — звичка чи можна натренувати навик бути відвертою?

Щирість — це те, чому люди зі мною! Бо Таня Пренткович в Instagram не відрізняється від Тані Пренткович у житті! Та я боюся, що колись через цю наївність я можу розчаруватися у людях і перестану розповідати про всі свої емоції… Надіюсь цього не станеться.

В Insta ти так часто пишеш «люблю Ореста»! І це ви майже 7 років разом… Як вдається так довго зберігати романтику і виглядати, як закохані юнаки?

Вже більше семи років (усміхається). Є секрет: він в першу чергу мій найкращий друг! Людина, якій я можу розповісти абсолютно усе і покластися на нього завжди! Як зберегти романтику? Говорити! Банально, та чоловіки не вміють читати наших думок. Коли  я хочу квіти, я так і кажу — хочу квітів! Без натяків! А Орест просто шукає влучний момент і робить мені приємний сюрприз.

Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!» - 3 - изображение

Що скажеш тим, хто стверджує, що любов живе три роки?

Звісно, тих мурашок від перших поцілунків чи емоцій від «цукерково-букетного» періоду вже не так легко отримати після років разом! Але ми отримуємо дещо більше: повагу і довіру.

А ще у мене особливий чоловік, бо він любить наші спільні фотосесії — коли протягом години чи двох ми обіймаємося, цілуємося, знаходимося на відстані витягнутої руки…  В цей момент ми багато жартуємо і таке враження, що по новому закохуємося.

То у вас сімейний бізнес?

Ми з 2011-го працюємо разом. Спочатку це був клуб — я офіціантка, а він харизматичний ді-джей! Далі ми кілька років продавали стоковий одяг, були 24/7 разом! З‘явився наш #tiger_box і знову спільна ідея і одна робота на двох! Зараз у нас два заклади східної кухні у Тернополі… Ну, і блог! Орест мене фотографує, знімає, монтує відео та перевіряє тексти на помилки.

Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!» - 4 - изображение

Як ти все встигаєш — блог, сім‘я, бізнес?

Я мало сплю! А якщо серйозно, я забула, що таке лінь! Я люблю свою роботу і готова працювати нон-стоп, особливо коли приходить натхнення і хочеться творити, творити і творити! Та я сама собі шеф, тому можу у будь-який момент зробити перерву чи вихідний для сім’ї, зазвичай, у неділю. А ще я навчилася делегувати свої обов`язки і довіряти людям! Раніше дуже пишалася собою, коли жила у режимі «все сама», та я була виснажена. А зараз я стала значно щасливішою і маю більше свободи! Закладом зараз більше займається чоловік, а я його муза, ідейний натхненник і медіа підтримка (сміється).

Про що зараз твої амбіції, мрії і плани?

Ой! Плани у нас грандіозні! Підкорюємо столицю, хочеться «Тайгер» у кожному куточку України, хочеться виходити за межі Instagram. З цим ми вправно справляємося і все більше великих офлайн проектів. А далі побачимо… Мрію, щоб син мною пишався і ближчим часом хочеться, щоб наша сім’я ще трішки виросла.

Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!» - 5 - изображение

Поділись секретами ідеального ракурсу.

Якщо глянути мій профіль у Insta, можна помітити дуже багато фото з рукою біля голови або закриті очі. Ось і секрет!

Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!» - 6 - изображение

Де купуєш одяг? Що думаєш про молоді українські бренди, яких останнім часом дуже багато? Які твої улюблені бренди?

Рідко купую одяг, та багато співпрацюю з українськими брендами! Я дуже пишаюся нашими дизайнерами. Близько п’ятисот брендів вже пройшли через мої руки та мою сім’ю, і практично завжди все було на високому рівні. Улюблений бренд одягу Vuna, сумки — Yana Belyaeva, а взуття люблю від Lookie shoes, бо шиють ідеально по твоїй ніжці!

Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!» - 7 - изображение

Багато дівчат хочуть бути блогерами. Конкуренція відчувається?

Не назву це конкуренцією (усміхається). Я за дружбу! Бо кожна з нас різна, та і на кількості пропозицій це ніяк не впливає, я просто продовжую гарно виконувати свою роботу і все.

Що порадиш жінкам, які мріють бути такими ж упевненими та розкутими?

Це тільки так здається… Я боюся, у мене дуже багато страхів! Важко починати щось нове, а раптом це не зайде! Інколи страшно писати на серйозні теми, боюся, що хтось з рідних може не так сприйняти мої слова. Та я працюю над собою, бо знаю для чого і для кого я це роблю! Я з тих людей, котрі не підіймають телефон, коли на екрані невідомий номер. Заговорити з незнайомцем на вулиці? О, ні! Добре, що є Орест.

Ти любиш подорожувати. Де рекомендуєш побувати всім? Куди сама мрієш потрапити?

Дуже люблю! Першою на думку спала подорож до Албанії — дві доби у дорозі, кожна ніч у новій країні, веселі розмови та круті краєвиди! Дуже гарна та доступна Албанія, гаряча та дорога Греція, дві години паромом до острова Корфу! Перші кроки сина на заправці десь у Румунії… було дуже класно!

Як підтримуєш форму — спорт, здорове харчування?

Я з тих людей, котрі набирають вагу від запаху булочки. Завжди себе обмежую та займаюся спортом тричі на тиждень з тренером. Вже сьомий рік не вживаю м’яса та алкоголю.

Блогер Таня Пренткович: «Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться!» - 8 - изображение

Що порадиш тим, хто новенький в блогерстві?

Перед тим як стати блогером, ти маєш стати кимось!

Як думаєш, чи будуть блогери так само актуальні через 5 років?

Думаю, це переросте у щось більше! Навіть якщо зникне Instagram, моє ім’я залишиться.


Підготувала Панчишин Лілія

Фото: @tanyaprentkovych


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top