СолоХа: «Створюй свято у власній оселі!»

СолоХа: «Створюй свято у власній оселі!» - 1 - изображение

Весела і запальна СолоХа розповіла Woman про новий музичний стиль і свій дебют у театрі, поділилась секретами краси, правилами харчування та спорту. 

СолоХа, ти не просто презентувала новий кліп, але і обрала новий музичний стиль — Disco Ukraine. Звідки ідея?

Для мене музика в стилі Disco — це ритми, які змушують танцювати кожного, від малого до великого. Я ж весела СолоХа! Крім співу, люблю танцювати сама й усіх запрошувати (усміхається). А назва цього стилю говорить сама за себе — Disсo Ukraine. Наприклад, в Польщі найпопулярніший стиль сьогодні — Disco Polo — мелодійна, легка та приємна танцювальна музика.  Щоб зрозуміти, що це потрібно послухати мою «свіжу» творчість. Скажу чесно, мені дуже імпонує цей стиль, але про улюблений поп-фольк я теж не забуваю! Моя музика, як справжня українська душа, — щира, весела та добра!

Зараз ти підкорюєш польський музичний ринок. Ти просто зрозуміла, що потрібно виходити за межі України чи закортіло експериментів? І чому вирішила заспівати польською, а не англійською, наприклад?

Польща — це лише початок мого закордонного творчого шляху. У подальших планах підкорення всієї Європи! Вирішила розпочати саме з наших найближчих західних сусідів, і ще й мови у нас досить схожі по звучанню. Пісня «Kocham cię» — сингл про ніжні почуття, де в кожному акорді пульсує позитив. Зйомки кліпу відбувалися в Одесі. Головна ідея — презентувати рідну Україну в яскравих музичних барвах, показати сонячну перлину — прекрасну Одесу, а також дати можливість польським меломанам почути голос чарівної української СолоХи.

СолоХа: «Створюй свято у власній оселі!» - 2 - изображение

Що думаєш про сучасний український шоу-бізнес — атмосфера, конкуренція?

Це окремий світ зі своїми законами. Головне, я вважаю, твердо вірити в своє творче призначення і бути собою. Якщо любиш музику та справу, якою займаєшся, то можна йти проти всіх міфічних правил, надуманих іншими людьми. Я дарую слухачам веселу, легку, танцювальну й позитивну музику, пісні, які створюють гарний настрій і веселять! Згідно цих правил я живу, творю, співаю та посміхаюся!

Хто із зірок тебе надихає?

Я ніколи не створювала собі кумирів. У кожній успішній жінці можна знайти певні риси, що надихають. Цілісного образу для фанатичного наслідування я не знайшла, виховую та розвиваю ідеальну для себе жінку саме в собі! Якщо говорити про окремі риси, то, наприклад, в Мерлін Монро мене завжди приваблювала безпосередність, легкість, природня жіночність. Принцеса Леді Діана — це символ величезної любові до людей і цілого світу, втілення добра та щирості. Неперевершена Фаїна Раневська — це унікальний жіночий гумор, самоіронія та сильна енергетика. Цей список легендарних жінок можна продовжувати і продовжувати…

СолоХа: «Створюй свято у власній оселі!» - 3 - изображение

Ти ж СолоХа — відьма, віриш в містику і магію?

Я людина віруюча, хрещена, православна, тому ні до якої магії ніколи не вдавалася. Але схиляюся до думки, що певні містичні прояви в нашому житті можуть існувати. Чому б  ні? Якщо є реальне «поцейбіччя», то, можливо, десь існує і магічне «потойбіччя».

Справді, моє сценічне ім‘я — СолоХа — для багатьох асоціюється з відьомством (усміхається). Так, наприклад, Сергій Притула під час зйомок програми «Хто зверху» жартома називав мене «відьмою» чи «екстрасенсом». А все тому, що мені часто вдається відгадати правильну відповідь. Останнього разу я навіть назвала точну цифру в конкурсі про відсоткове значення — це були саме 43%, не більше, не менше! Учасники розважального шоу навіть вигадали «щасливу прикмету» — потрібно потриматися за вушка моєї «солошки» (очіпка на моїй голові) і тоді обов‘язково в чомусь поталанить! Я гадаю, що якщо сильно в щось вірити, то все так і здійсниться. І хоча магією я не володію, але жіночими чарами природа наділила мене щедро.

Про що були твої дитячі мрії? Хотіла співати?

Я мріяла стати СолоХою з раннього дитинства (сміється). Я давала міні концерти вдома, у дитячому садку, потім у школі, згодом в університеті, й поки не стала тією самою СолоХою, яку ви зараз бачите перед собою, ось із таким головним убором — я називаю його “очіпок” або “передавач хорошого настрою”! Якщо відповісти серйозно, то дійсно, я мріяла бути співачкою та акторкою. Найцікавіше, що мої обидві мрії здійснились, тому що, крім концертів СолоХи,  цієї осені я дебютую в театрі, гратиму головну роль.

Будь-які випадковості невипадкові в моєму житті. Про гарячу СолоХу з Одеси дізналася четвірка одних із кращих авторів комедійного театрального жанру: Євген Хаїт, Олександр Тарасуль, Віктор Явник і Олег Філімонов. Виявилося, що творчі генії готують для любителів театральних вистав мегасюрприз, у якому я зіграю дуже цікаву роль. Якщо слідкувати за моїми соцмережами, то секрет потроху починає відкриватися.

Уже цієї осені команда «Уездный город» (Сергій Писаренко та Євген Нікішин), Слава Соломка, Альона Вінницька та я, СолоХа, під керівництвом відомого режисера-постановника Георгія Делієва покажуть новий хуліганський комедійний хіт «Особливості національного сексу».

СолоХа: «Створюй свято у власній оселі!» - 4 - изображение

В чому жіноча краса?

Точно не в повному гаманці, не в дорогому авто чи решті матеріальних благ. Краса — в душі та серці. Якщо там живе щастя, кохання й любов, то жінка завжди красива.

А ще я вважаю, що істинна жіноча краса проявляється особливо яскраво саме тоді, коли жінка здійснює головну місію свого життя — народжує дитину! Материнство — це жіноче покликання, яке відкриває новий етап у житті, дарує нові відчуття та емоції. В очікуванні дитини жінка дуже змінюється і ззовні, і внутрішньо. Відчувається особливий шарм, який незримим промінням осяює із середини! Хороший настрій, щасливі очі й посмішка — найважливіше в жіночій красі. Звісно, якщо жінка слідкує за своєю зовнішністю, займається спортом, стильно одягається, як я, наприклад (посміхається), то це тільки плюс.

Обожнюю переглядати свої світлини з фотосесії, коли я була при надії. Мені здається, що то був «пік» моєї жіночої вроди і чарівливості. Мрію у майбутньому повторити цей досвід і стати мамою багатьох діточок! Поки що мій щільний гастрольний графік не дає такої змоги, але вірю, що все попереду!

СолоХа: «Створюй свято у власній оселі!» - 5 - изображение

Як підтримуєш форму — спорт, здорове харчування?

Моє життя — суцільна активність. Навіть у вихідні я не дозволяю собі фізично розслаблятися: обов’язково включаю в свій графік пробіжку до моря, тренування в спортзалі, пул-денс або теніс чи інші види спорту. Максимум можу витримати 2-3 дні відпочинку. Якщо такий «тайм-аут» затягується, миттєво помічаю, що це несприятливо позначається на зовнішності.

А ще я палка прибічниця здорового харчування. У повсякденному житті майже не вживаю м’ясо. Хіба що раз на місяць, і лише в сирому виді (наприклад, тартар).  Я проти термально оброблених продуктів, і моя мета — згодом перейти на сироїдництво. А поки мій раціон це приблизно 60% сирої їжі — смузі, салати, пророщені зерна, особливі веганські цукерки та печиво, які я роблю сама або замовляю у спеціалізованих закладах харчування, де культура сироїдництва й веганства дуже поширена. Категорично не вживаю цукор, біле борошно та дріжджі — і вам не рекомендую. Це тихі вороги для організму людини.

Також нещодавно прочитала пізнавальну книгу про біоритми людини. Тепер практикую вранішні підйоми. Уже переконалася на власному досвіді, що, прокинувшись о 6-7 годині ранку, я маю відмінне самопочуття, виникає додатковий приплив сил і так багато можна встигнути зробити за день! Тому всім рекомендую перебудувати свій біологічний годинник в режим «раннього соловейка»!

СолоХа: «Створюй свято у власній оселі!» - 6 - изображение

Найкращий релакс — це…

Це море! Я завжди мріяла жити на узбережжі, тому щаслива, що велінням долі я стала одеситкою. Коли відчуваю, що до мене крадькома підбирається нудьга й душу долає смуток, я вирушаю до моря, і воно забирає весь негатив, допомагає очистити свідомість від неприємних думок. Не дарма багато талановитих людей (Хемінгуей, Айвазовський та інші) так захоплювалися морем. Я впевнена, що мій творчий шедевр про море ще буде створений! 

Ти активна в Instagram. Як реагуєш на критику, коментарі хейтерів і тролів?

Можу впевнено сказати, що не боюся ніяких хейтерів і їх дописів! Жодні антикоментарі та необґрунтована паплюжна критика мене не зламають. Я вчуся та стаю кращою — все задля моїх улюблених фоловерів, яких, на щастя, більше.

СолоХа: «Створюй свято у власній оселі!» - 7 - изображение

Поділись творчими планами?

Звичайно, чекайте ще більше веселих пісень та яскравих концертних шоу СолоХи.  Все ще тільки починається, тому закликаю читачів Women Magazine, щоб набиралися сил для шалених танців з СолоХою! І ніколи не забувайте про мою фірмову пораду: створюй свято у власній оселі!

Підготувала: Лілія Панчишин

Фото: СолоХа


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top