Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто»

Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто» - 1 - изображение

Енергійна, весела, відверта, впевнена в собі — співачка і телеведуча Оля Цибульська вміє вразити красою та почуттям гумору.  Вона не вірить в сучасні стереотипи краси і не боїться експериментувати. Сьогодні Оля розповіла Woman про новий трек та реаліті «100в1», любов до Мексики і нелюбов до пластичної хірургії. А також  поділилася планами на 2018, секретами краси і авторським віршем! 

Оля, ви стали ведучою нового реаліті-шоу «100 в 1». Розкажіть про проект.

Коли «ТЕТ» запросив мене стати ведучою реаліті “100в1”, ми багато говорили про цілі цього проекту, його ідеї та головну місію. Мені важливо, щоб шоу не було “ванільним” проектом, який показує ідеальних людей і їх ідеальне життя. Мені хотілося чогось справжнього. Проект “100в1” саме такий. Тут немає акторів і ляльководів. Цей проект — дзеркало нашого соціуму, модель держави в межах одного дому. Серед учасників ти можеш впізнати себе, свого сусіда чи навіть мера твого міста. У мене, як у ведучої, є реальний шанс змінити життя людей, спробувати зробити їх кращими, навчити чути один одного, бачити один одного і відчувати. Моя головна місія — переконати учасників та глядачів, що треба цінувати все, що ти маєш: їжу, людей і час. Щастя — в дрібницях і воно залежить від нас.

Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто» - 2 - изображение

Нещодавно ви озвучили персонажа з мультика «Кролик Петрик». Поділіться враженнями.

Кролик Петрик — неймовірно цікава сімейна історія для сонячного настрою, тому мені було приємно долучитись до роботи над мультфільмом. Я записала саундтрек, в який вклала душу. Знаю наскільки прискіпливо мій Нестор ставиться до того, який мультик обрати для перегляду і що ми будемо слухати в машині, тому працювала над мультфільмом з думкою про маленьких глядачів і вклала в свою роботу максимальну кількість хорошого настрою і маминого тепла.

Ви активно спілкуєтеся зі своїми Instagram фоловерами, проводите багато конкурсів. Ваші пости відверті, а підписники доброзичливі і дружелюбні. Як вдається підтримувати настільки гармонійне спілкування і теплу атмосферу?

Не всі підписники в Instagram позитивні та дружелюбні (усміхається).  Бувають різні точки зору і мені здається, що діалог та дружба у нас складаються завдяки тому, що я відкрита до розмови на будь-яку тему і відповідаю на колючі запитання. Мені дуже хочеться, щоб моя сторінка в Instagram не була ідеальною глянцевою історією про дівчину з обкладинки, а щоб це був живий персонаж, з яким людям хочеться спілкуватися. Тому, на відміну від своїх колег, я із задоволенням реагую на коментарі, ставлю лайки та дарую подарунки своїм підписникам. Мені важливо бачити, якій кількості людей я дійсно цікава, який пост їм сподобався, а який не викликав жодної реакції, тому ніколи не користувалася послугами накрутки лайків і підписників, і з гордістю можу сказати, що моя аудиторія і їх активність — це чесний результат моєї роботи.

А як ставитеся до троллінгу в інтернеті?

Тролінг в мережі — це заняття для справжніх боягузів. Сказати людині образи в обличчя складно, а тихенько натиснути на клавіші і анонімно написати якусь гидоту — простіше не придумаєш. Не реагую на таке. Тому що людей, критика яких може глибоко зачепити мене, можна порахувати на пальцях однієї руки, а решта — хай пише що завгодно. Аби не робили помилки в прізвищі (сміється).

Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто» - 3 - изображение

Ви багато посміхаєтеся і жартуєте, вмієте дарувати позитивні емоції оточуючим. А самі де черпаєте натхнення?
Наш син Нестор надихає мене на нові звершення, завдяки йому мені все хочеться робити ще краще. Він надихає мене навіть на написання віршів. Ось один з них:

Там, где я молодая, а ты маленький,
Все застынет в нежности навсегда.
Мы когда с отцом будем седовласыми,
Я за силой и счастьем вернусь сюда.
Вспомню каждый пальчик, реснички, локоны,
Беззубый рот и звенящий смех.
И когда-то сыну, наш птенчик родненький,
Тоже скажешь громко: «Ты лучше всех!»
Там, где мы молодые, а ты маленький,
Все застынет в нежности навсегда.
Если будет страшно, цветочек аленький,
Закрой глаза и спеши сюда.
Тут и мама с папой, и кот, и баиньки…
И беззубый рот, и звенящий смех.
Ничего не бойся, малыш мой сладенький.
Мы сквозь небо крикнем: «Ты лучше всех!»

А еще меня вдохновляют люди. Их жизни — самые интересные книги, их судьбы — самые поучительные истории.

Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто» - 4 - изображение

Ви одна з тих успішних жінок, які все встигають і вважають, що в цьому немає ніякого секрету. А на що все-таки не вистачає часу?

На себе! В моїх найсолодших снах я лежу на іспанському узбережжі і… нічого не роблю! Тільки відпочиваю і читаю книги, які мені подобаються. У відпустці вже не була півтора року і теперішній графік не дозволяє виділити навіть декількох днів, але я пообіцяла собі і своїй сім`ї, що в цьому році я обов`язково знайду час на відпочинок і ми відправимось до океану.

Кращий спосіб приділити час собі коханій — це …

Косметолог і масаж.

Розкажіть про харчування і спорт. Як підтримуєте форму?

Я, як справжня українка, на сніданок, обід і вечерю в ресторані замовляю борщ! А домашній борщ — це взагалі моя ерогенна зона (сміється). Але коли бачу, що в якийсь момент моє обличчя перестає поміщатись у кадр, то відмовляюся від їжі після сьомої вечора і це реально допомагає, стараюся пити багато води, не менше 1,5 літри на день, а тренер мінімум двічі на тиждень своїми повідомленнями: «я тебе знайду, зловлю і приведу в спортзал» стимулює мене любити тренажерний зал. Мінімум три рази в тиждень у мене заняття танцями разом з моїм хореографом та балетом, від чого піднімається самооцінка і настрій, вирівнюється осанка і тануть калорії.

Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто» - 5 - изображение

Як ставитеся до пластичної хірургії?

Я вважаю, що, якщо у людини немає якогось вродженого дефекту або набутого внаслідок катастрофи, то не варто звертатись до пластичної хірургії. Якщо для когось таке кардинальне втручання — це єдиний вихід, щоб повірити в себе і полюбити себе, то, звісно, кожен в праві робити, так як відчуває. Але я переконана, що треба вміти себе любити такою, яка ти є від природи і робити все що в твоїх силах, щоб отримати від своїх природних даних максимум. Я за натуральність. Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто.

У сучасному світі багато міфів і стандартів щодо краси. Які з них вважаєте найбільш безглуздими?

Всі. Тому що на будь-який товар є свій покупець. 

Ваші наряди завжди яскраві, креативні і дуже жіночні. Яким брендам надаєте перевагу? Де купуєте одяг?

Я не купую одяг особисто вже давно. В основному я купую речі, які збирають для мене стилісти на зйомки. Сподобалось — придбала. Для роботи на масштабних проектах, наприклад M1 Music Awards, де я виступаю ведучою вже три роки поспіль, я обираю сукні українських дизайнерів, тому що переконана — у нас є талановиті люди, чиї роботи на поступаються одягу від Gucci. А взагалі, я відкрита до експериментів з образами, тому не відмовляюсь ні від H&M, ні від Dolce&Gabanna, ні від Balmain. Справжній бренд — це жінка, яка носить одяг, а не шматок тканини з шестизначним цінником.

Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто» - 6 - изображение

Любите подорожувати? Куди мрієте поїхати наступного разу?

Мексика! ¡Estoy enamorado de este país! Я дуже сподіваюся, що в 2018 році таки трапиться експорт української “Цибульки” в далеку Мексику! І якщо мрія здійсниться — обіцяю привезти цікаві сувеніри підписникам.

Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто» - 7 - изображение

Ви називаєте себе «самою співаючою ведучою». Коли чекати нових треків?

«Сукня біла» вже цієї весни зазвучить на кращих радіостанціях країни! Це нова жіночна та романтична композиція, яка точно знайде місце у вашому серці.

Оля Цибульська: «Шкодую, що досі не роблять пластичну операцію на мозок, тому що дуже багато жінок збільшують собі груди, а в голові, як і раніше, пусто» - 8 - изображение

Коли чекати від Олі Цибульської чогось з присмаком скандалу і епатажу? Наприклад, не так давно ви обіцяли шанувальникам відверту фотосесію.

Зараз я працюю над проектом «100 в 1» на каналі ТЕТ, куди скандальніше (посміхається)? Всі сили віддаю цьому реаліті-шоу і вірю, що українці це оцінять.

Лілія Панчишин

Фото: представлені Олею Цибульською


Почніть вводити текст і натисніть Enter для пошуку

Top